România mondenă: 5 piţipoance care vor să rămână însărcinate

4 Aprilie 2012

Sunt frumoase, celebre, au foarte mulţi admiratori şi sunt dorite de o ţară întreagă. Cu toate acestea, divele mioritice nu se simt cu adevărat împlinite şi îşi doresc foarte mult un copil. Şi chiar dacă nu sunt măritate, vedetele nu exclud posibilitatea de a deveni mame singure.

1. Anna Lesko se visează mămică

Artista din Republica Moldova se visează mămică, ea îşi doreşte să rămână însărcinată şi să aducă pe lume un copil. "Sunt femeie. Mă gândesc tot timpul la aşa ceva. De mică. E acolo, în plan, undeva şi ştiu sigur că se va întâmpla şi va fi aşa cum visez". Anna Lesko a declarat că a fost cerută de nevastă de mai multe ori, dar, deocamdată, niciun bărbat nu a convins-o să accepte propunerea.

2. Alina Plugaru vrea un copil, dar fără obligaţii

Controversata Alina Plugaru îşi doreşte foarte mult un copil. Actriţă în filme pentru adulţi, Alina a fost de foarte multe ori cerută în căsătorie. Însă, până acum, niciun bărbat nu a convins-o să fac acest pas. Cu toate că nu este implicată într-o relaţie, actriţa se gândeşte foarte serios să devină mamă.

3. Monica Gabor vrea copii cu chinezul Pink

Pentru Monica Gabor sarcina nu este ceva străin. După ce a făcut o fetiţă cu Irinel Columbeanu, moldoveanca îşi doreşte alţi copii cu actualul iubit, Mr. Pink. "El îşi doreşte şase copii. Eu nu vreau chiar atâţia, dar sunt convinsă că vom ajunge la un comun acord. Şi eu îmi doresc copii şi sperăm să se întâmple cât mai curând", spune Monica.

4. Adelina Pestriţu vrea să fie o mămică tânără

Vedeta TV îşi doreşte să devină mamă. După experienţa tragică prin care a trecut, o sarcină extrauterină, vedeta este hotărâtă să facă tot posibilul pentru a înfia un copil dintr-un centru de plasament. Chiar dacă nu are o relaţie în prezent, Adelina se gândeşte foarte serios să adopte un copil. "Iubesc copiii şi sunt impresionată de situaţia celor abandonaţi. Îmi doresc să înfiez cât mai repede o fetiţă", declara Adelina.

5. Oana Roman vrea să înfieze un copil

Oana Roman îşi doreşte un copil. Tânăra nu exclude varianta unei adopţii. Chiar dacă nu este căsătorită, Oana Roman şi-ar dori să fie în postura de mamă. "Mi-aş dori, în primul rând, să fac eu un copil şi apoi bineînţeles că nu exclud şi ideea unei adopţii, pentru că sunt atâţia copii care sunt abandonaţi şi care merită o şansă", spune Oana.