România mondenă: 5 piţipoance care au primit maşini scumpe de la iubiţi

5 Aprilie 2012

Vedetele autohtone le au pe toate. Faimă, frumuseţe şi iubiţi darnici de la care primesc maşini în valoare de zeci de mii de euro.

1. Adelina se plimbă cu Mercedesul iubitului

Adelina Pestriţu conduce un Mercedes S-Klasse, cumpărat de iubitul său, Răzvan Ispas. La doar câteva săptămâni de la începutul relaţiei, Adelina a primit de la Răzvan, un Mercedes S-Klasse, un bolid în valoare de 80.000 de euro. Vedeta TV a renunţat la maşina sa, un Audi A4, preferând să conducă maşina iubitului, nimeni altul decât fostul logodnic al Ralucăi Tănase, solista trupei Bambi.

2. Marina Dina, cadou de 70.000 de euro

Fosta asistentă a lui Mihai Morar este răsfăţată de iubitul ei, Robert Dumitru, cu daruri care mai de care mai scumpe. Printre ele se numără o maşină de lux, un Porche Cayenne mai exact, în valoare de câteva zeci de mii de euro. Robert, fiul patronului de la Dragonul Roşu, i-a dăruit un luxos Porche, în valoare de aproape 70.000 €.

3. Laurette a primit un Porsche albastru

Ciocolatiul fotomodel e răsfăţat de iubitul ei, Mihai, mai mereu. Printre cadourile scumpe pe care acesta i le face se numără şi un superb Porsche albastru. „Mihai mi-a făcut o mare surpriză. Voiam de mult să-mi schimb maşina, dar nu mă aşteptam să-mi aducă chiar un Porsche. Este modelul meu preferat, pentru că este foarte puternic", povesteşte Laurette.

4. Cristina Spătar, o maşină cadou de Valentine's Day, de la soţ

Cristina Spătar este o norocoasă. Are un băieţel frumos, o casă superbă şi un soţ foarte darnic. Alin o răsfaţă pe Cristina ca pe o adevărată regină. De la flori, bijuterii şi haine scumpe, până la maşini de zeci de mii de euro. Cântăreaţa conduce un Range Rover, pe care l-a primit cadou de Valentine's Day.

5. Bianca Drăguşanu primea maşini de la Bote

Pe vremea când Bianca Drăguşanu se iubea cu Cătălin Botezatu, cadourile primite de blondă erau dintre cele mai scumpe. Vacanţe luxoase, rochii superbe, bijuterii cu diamante şi maşini puternice. Şi cum iubirea lui Bote pentru Bianca a fost una foarte intensă, designerul i-a oferit cadou, un Range Rover alb, în valoare de 100.000 de euro, chiar şi după despărţire.