România mondenă: 5 femei celebre care au cucerit bărbaţi însuraţi

20 Septembrie 2013
Majoritatea vedetelor feminine din România par a-şi relansa cariera după acelaşi tipar: îşi aleg un bărbat celebru şi însurat, îl despart pe acesta de nevastă, iar apoi trăiesc fericiţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Lavinia i-a distrus căsnicia Andreei Marin

Ştefan Bănică a divorţat de Andreea Marin la începutul acestui an, iar luna aceasta a afirmat că are o relaţie cu Lavinia Pârva. Această nouă idilă a cântăreţului nu ar fi fost atât de discutată de presă dacă, în anul 2011, Lavinia nu era surprinsă de paparazzii în timp ce ieşea din scara unui bloc unde Ştefan Bănică are un apartament.

Acum, toată lumea a pus cap la cap tot ce s-a întâmplat între anii 2011 şi 2013 în cuplul Marin-Bănică, iar concluzia a fost una singură: Lavinia a avut grijă să-i distrugă căsnicia Andreei Marin.

Antonia l-a despărţit pe Alex Velea de soţie

În acest an, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Antonia şi-ar fi părăsit soţul deoarece este îndrăgostită de Alex Velea. De parcă nu era de ajuns o singură despărţire, Antonia a avut grijă ca şi Alex Velea să se despartă de soţia lui, pentru ca ei doi să formeze un cuplu.

În luna iulie, după un concert, când mai mulţi fani au luat-o la rost că i-a distrus căsnicia lui Velea, Antonia a avut o replică neaşteptată. „Aşa, şi?“, a fost tot ce a putut să spună cântăreaţa.

Roxana Iliescu, târâtă într-un scandal provocat de un divorţ

Prezentatoarea TV Roxana Iliescu este îndrăgostită, de luni bune, de un bărbat însurat, scrie Cancan. Potrivit sursei citate, Paul Gabor, care este un afacerist din Braşov, s-a decis să-şi refacă viaţa alături de Roxana, însă nu a divorţat încă de soţie, cu care se judecă pentru custodia fiicei adolescente.

„Eu am început o relaţie cu un bărbat despărţit în fapt, cu o căsnicie în spate ale cărei detalii le cunosc de mult. E suficient să spun că, fiind o femeie cu capul pe umeri, din respect pentru mine, nu aş fi acceptat să fiu doar o scuză pentru un bărbat să plece de acasă“, a spus Roxana Iliescu.

Denis Ştefan şi „bebeluşa“ Cristina, de la amanţi la căsătoriţi

„Bebeluşa“ Cristina Zegan, fostă dansatoare la „Cronica cârcotaşilor“, şi actorul Denis Ştefan formează un cuplu de mai bine de un an. La acea vreme, Denis era însurat, cele două vedete având statutul de amanţi. După o căsnicie cu Iuliana, care a durat şapte ani, Denis Ştefan s-a decis în aces an să divorţeze, iar în vară s-a căsătorit cu Cristina.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, nuntă de zile mari

Relaţia dintre Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu a fost anunţată de George Papari, fostul iubit al Cristinei. După ce Mădălin Ionescu a anunţat în direct la televizor că a fost părăsit de soţie şi a încercat să pozeze în victimă, George nu a mai rezistat şi a făcut lumină. Acesta a afirmat că Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu se iubeau de ceva vreme, divorţul dintre Mădălin şi soţia lui venind la un an după ce acesta s-a cuplat cu Şişcanu.

După ce a divorţat de soţie, Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Cristina Şişcanu, eveniment ce a avut loc la Palatul Ştirbey şi a costat aproximativ 37.000 de euro.