România mondenă: 5 devoratoare de fotbalişti. Vezi cine distruge echipa naţională!

4 Iulie 2012
Fetele frumoase sunt ca nişte magneţi pentru fotbalişti. Ei sunt celebri şi bogaţi, iar ele sexy şi disponibile. Aşa că, este uşor de înţeles de ce ies scântei atunci când un fotomodel sau asistentă TV cunoaşte un fotbalist...sau mai mulţi.

Daniela Crudu, l-a "nenorocit" pe Costea

Daniela Crudu este, de mai multe luni, implicată într-o relaţie cu stelistul Mihai Costea. Iubirea dintre cei doi a stârnit multe controverse. Cruduţa a fost acuzată de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, că l-a zăpăcit pe Costea. "Cruduţa l-a nenorocit pe Nilă, nu mai are pic de sevă, doarme puţin după ce-l distruge ea trei ore, îl bagă la ghilotină, e pe altă planetă se gândeşte numai la ea", spune Becali. Acesta crede că Nilă este praf la antrenamente din cauza faptului că se gândeşte numai la iubita sa şi la nopţile de amor dintre ei doi. Gigi nu crede că asistenta TV s-a cuminţit şi că dacă într-adevăr era fată de casă nu se ducea la mare sau în cluburi în timp ce iubitul ei este în cantonament.

Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă pentru un fotbalist

Mădălina Pamfile este o adevărată devoratoare de fotbalişti. Cea mai recentă relaţie a fost cu Gabi Matei, jucătorul Stelei. Relaţia celor doi a fost una foarte zbuciumată, Pamfile încercând chiar să se sinucidă din cauza tânărului jucător. Înaintea fundaşului de la Steaua, Pamfile a mai avut o relaţie cu Dragoş Firţulescu, de la FCM Târgu Mureş. Gurile rele spun că şi Gabriel Torje a "marcat în poarta" brunetei.
Mai mult, Becali a acuzat-o că îi distruge pe fotbalişti. "I-ai rupt genunchii lui Matei, eşti dată naibii, n-a jucat o secundă cât a fost cu ea", a spus finanţatorul Stelei, la Antena 1.

Andreea Tonciu, expertă în fotbalişti

Andreea Tonciu a fost, mai mulţi ani, într-o relaţie cu fotbalistul Nicolae Mitea. După mai multe împăcări şi despărţiri, scandaluri şi declaraţii de dragoste, cei doi au hotărât să pună punct relaţiei, definitiv. Însă, Mitea nu este singurul fotbalist care a trecut prin patul brunetei. Gianni Kiriţă, Cristi Pulhac şi Cristi Daminuţă s-au iubit cu Tonciu.

Bianca Drăguşanu se iubeşte cu Adi Cristea

Bianca Drăguşanu se iubeşte cu Adi Cristea de aproape trei ani. Pare o relaţie serioasă cu planuri de căsătorie, chiar dacă cei doi s-au certat de mai multe ori. Însă, înainte de Cristea, se pare că Bianca a mai cunoscut şi alţi fotbalişti, cum ar fi Adrian Mutu şi Ciprian Marica. Mai mult, Ilinca Vandici, fosta iubită a lui Marica, a acuzat-o pe Bianca că ar fi făcut sex cu Ciprian.

Marina Dina are succes la fotbalişti

Marina Dina are un succes fantastic la fotbalişti. Despre vedeta Playboy s-a scris că ar fi avut aventuri cu Gabi Torje, Cristi Pulhac, Alex Piţurcă şi chiar cu  Giani Kiriţă, cu care ar fi trăit o iubire secretă pe vremea când ea era implicată într-o relaţie cu un om de afaceri.