România mondenă: 5 cupluri instabile care ba se ceartă, ba se împacă

S-au iubit, s-au certat, s-au despărţit... ca mai apoi să se împace iar. Viţa sentimentală a cuplurilor din showbiz-ul mioritic este una foarte tumultoasă, plină de certuri de pomină şi împăcări fierbinţi finalizate cu mariaje celebre sau despărţiri.

1. Andreea Raicu şi Tudor Chirilă, iubirea nu învinge totul

Cei doi sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai controversate cupluri din viaţa mondenă. Relaţia lor a început încă din anul 2006 şi a continuat, cu pauze mai mici sau mai mari, până în zilele noastre. Până nu demult, Andreea şi Tudor erau despărţiţi. Însă, o poză de la Gala Premiilor Gopo, postată de Andreea pe pagina ei de Facebook, a stârnit vâlvă în presa tabloidă. Instantaneul cu pricina, în care cei doi zâmbeau fericiţi la cameră, asemenea unui cuplu de îndrăgostiţi, i-a determinat pe ziarişti să afirme că Andreea şi Tudor s-au reîmpăcat. Însă, Raicu a venit cu o replică, pe blogul ei personal, în care ne anunţă că nu a avut loc nicio (re)împăcare.

2. Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea sau cuplul "adio, dar rămân cu tine"

După trei ani de relaţie, despărţile şi împăcările dintre Bianca şi Adi au ajuns să fie "fără număr". Dacă în urmă cu câteva săptămâni, tabloidele vorbeau despre o viitore căsnicie între Bianca şi Adi, acum e "şoc în lumea mondenă: Bianca şi Cristea s-au despărţit".

3. Cabral şi Andreea Ibacka, de la despărţire până la căsnicie e doar un pas

S-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea, au avut o relaţie de un an şi jumătate, urmată de o despărţire de cinci luni, după care s-au reîmpăcat şi s-au căsătorit. Acum, Andreea şi Cabral formează o familie fericită.

4. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, sau "ciorba reîncălzită e mai bună"

Cuplul cu cele mai multe divorţuri, dar şi cele mai multe căsătorii... şi nu sunt implicaţi alţi parteneri. Cei doi au divorţat de trei ori şi s-au recăsătorit de patru ori, asta da "dragoste cu năbădăi". în prezent, Adriana şi Silviu sunt căsătoriţi şi au doi copii.

5. Iulia Vântur şi Marius Moga, perechea care nu a rezistat

Patru ani a durat relaţia "Micului Mozart" cu prezentatoarea Ştirilor Pro TV, timp în care cei doi au întâmpinat mai multe obstacole în calea fericirii, printre acestea se numără şi o aventură pe care Marius a avut-o cu o altă femeie, însă nu acesta a fost motivul despărţirii. Iulia şi Marius au hotărât să-şi separe drumurile din motive numai de ei ştiute, alegând să rămână prieteni şi după despărţire.