România mondenă: 5 bărbaţi care şi-au luat iubite noi, identice cu cele vechi

12 August 2013
Unele poveşti de dragoste dureză o veşnicie, altele nu ţin mai mult de câteva luni sau ani. Există însă foarte multe persoane care, atunci când se despart de partener sau de parteneră, încep să-şi caute iubiţi şi iubite care să semene perfect cu fosta persoană iubită.

Jorge, două neveste aproape identice

Vedeta de la Antena 1 a avut în urmă cu o săptămână cununia civilă cu Ramona Prodea. Nu puţini au fost însă cei care au observat că Ramona seamănă foarte mult cu Alina, fosta soţie a lui Jorge.

Ducu Ion, la braţ cu sosia Dianei Dumitrescu?

Producătorul Ducu Ion a fost căsătorit cu Diana Dumitrescu, iar la câteva luni după ce au divorţat, s-a afişat la braţ cu Ioana Blaj.

Sorin Brotnei, părăsit de iubită

Cântăreţul a fost surprins de paparazzi în timp ce îşi înşela iubita, iar cu toate că a încercat să o împace pe aceasta şi să-i cadă din nou în graţii, după ce a văzut că nu are nicio şansă, Sorin Brotnei şi-a găsit consolarea în braţele unei femei identice cu fosta lui iubită.

Augustin Viziru, iubită care seamănă cu Oana Mareş

Actorul a fost căsătorit cu Oana Mareş, iar după ce a trecut peste durerea pricinuită de divorţ, s-a afişat la braţ cu o nouă iubită, Anca. Aceasta seamănă izbitor de mult cu fosta soţie a lui Augustin Viziru.

Andi Vasluianu, alături de o femeie care seamănă cu Raluca Aprodu

După ce a trăit mai mulţi ani alături de Raluca Aprodu, actorul Andi Vasluianu a decis să pună capăt relaţiei cu aceasta. Toate bune şi frumoase până în momentul în care Andi s-a afişat la braţ alături de Laura Fierăscu, o femeie care seamănă destul de mult cu Raluca.