România mondenă: 4 scandaluri recente în care au fost implicate vedetele

16 Martie 2015
Ultimele săptămâni au fost de coşmar pentru unele vedete, care au fost implicate în diferite scandaluri care au făcut deliciul presei sau al publicului.

Anna Lesko, în conflict cu fostul impresar

La mijlocul săptămânii trecute, Anna Lesko l-a acuzat pe Florin Nedelcu, impresarul cu care a colaborat timp de cinci ani de zile, că a profitat de încrederea ei şi a înşelat-o.

„Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezamăgit grav. El a luat pâinea de la gura copilului meu, el nu ştie pentru că nu are copii. La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Am vrut să mă duc să cant gratis pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion“, a spus Anna Lesko, la WOWbiz.

„Eu am evenimente pe care i le-am plătit ei în avans, deşi eu nu am luat banii de la oameni. Pentru ultimele patru-cinci evenimente, ca să nu rămân dator, i-am dat din buzunarul meu 10.000 de euro, bani pe care nu ştiu dacă îi mai recuperez. Nu îi înţeleg supărarea. Cred că e o chestie de percepţie a ei, nu are de ce să fie supărată pe mine, că ea are banii în buznar. Cred că a vrut să o ia pe cont propriu şi a căutat un motiv de ceartă. Îi urez sănătate, fericire şi bani mulţi. E o artistă care îşi face treaba la faţa locului, o apreciez foarte mult că munceşte şi că vrea să îşi întreţină familia, nu mă aşteptam la ea să se ducă cu o astfel de discuţie la TV. Indiferent ce s-ar fi întâmplat, ar fi trebuit să îşi spele rufele în familie“, s-a apărat Florin Nedelcu.

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Andrei Zaharescu

În urmă cu doi ani de zile, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au divorţat, alegând să nu facă mare tam-tam în legătură cu acest subiect. Totul a părut că s-a terminat bine între cei doi, însă acum ei se judecă, Andrei Zaharescu fiind dat în judecată de fosta lui soţie pe motiv că nu a mai plătit pensia alimentară de aproximativ şapte luni de zile.

„El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariul de consul. S-a ajuns acum la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Andreea şi cu mine am încercat să rezolvăm problema amiabil“, a spus avocatul Andreei Berecleanu.

Oana Zăvoranu a repornit războiul cu mama ei

Cât timp a fost căsătorită cu Pepe, Oana Zăvoranu a fost certată cu mama ei, însă după divorţul de artist, vedeta s-a împăcat cu femeia care i-a dat viaţă. De câteva săptămâni, cele două sunt din nou la cuţite, deoarece Oana a avut nevoie de bani pentru o intervenţie chirurgicală, iar Mărioara nu a vrut să o ajute.

Deşi acum Mărioara Zăvoranu este în spital, din cauza unor probleme la rinichi, Oana nu se poate abţine şi îşi atacă mama aproape zilnic. „Drept răsplată pentru vizoanele şi excursiile numai la hoteluri de 4-5 stele, unde o ducea tata, şi a luxului exorbitant în care trăia, mama avea şi un amant, cu care tata a prins-o. Îl cunosc personal, într-un moment ea zicându-mi că e «un amic». Tata a fost devastat când a prins-o şi a iertat-o de dragul familiei, ca să nu cresc fără mamă“, a spus recent Oana Zăvoranu, afirmând că acesta este şi motivul pentru care mama ei o urăşte.

„Nu ştiam nimic din declaraţiile Oanei şi despre ce spune ea la TV. Ştiam de la început că Oana nu vrea să mă viziteze, Oana vrea doar acţiunile mele, acţiuni pe care nu am să le dau niciodată! Nu am timp, vreme şi nici puterea necesară să îi răspund. Mă gândesc doar la sănătatea mea“, a fost replica Mărioarei Zăvoranu.

Adriana Bahmuţeanu îi acuză pe angajaţii lui Prigoană de fals în înscrisuri şi uz de fals

După ce s-au căsătorit de nenumărate ori şi au divorţat de fiecare dată, acum, când sunt gata să divorţeze din nou, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se află într-un război interminabil. După ce în ultimele luni s-au certat pentru custodia copiilor, acum Adriana îi acuză pe angajaţii soţului ei că i-au falsificat semnătura, pentru a intra în posesia unor sume de bani.

„Au semnat în numele meu şi la bancă, şi la firmă, când au decis să-mi vireze salariul în conturile deschise fără ştiinţa şi acordul meu. Ulterior, banii au fost scoşi cu cardurile, tot fără ca eu să am habar că se întâmplă asta“, a spus Adriana Bahmuţeanu.