România mondenă. 4 împăcări neaşteptate în showbiz

14 Ianuarie 2015
În lumea mondenă din România nu trece o zi fără ca unele vedete să se certe între ele. Însă, foarte rare sunt împăcările, care reuşesc să ţină prima pagină a tabloidelor atunci când au loc.

Mădălin Ionescu şi Mihai Trăistariu au îngropat securea războiului

Timp de şase ani de zile, Mădălin Ionescu şi Mihai Trăistariu nu şi-au vorbit, din cauza unui subiect de presă realizat de Mădălin. Zilele trecute, Trăistariu a fost invitat la WOWbiz şi a îngropat securea războiului.

"Nu mi-a plăcut să calc peste cadavre. Mai eşti supărat pe mine? M-ai urât?", a întrebat Mădălin Ionescu.

"Nu te-am urât, dar te-am evitat. Te-am înjurat de câteva ori. Anul ăsta am zis că e anul schimbărilor, am zis să vin aici", a răspuns Mihai Trăistariu.

Irinel Columbeanu o vrea pe Monica Gabor înapoi

După mai mulţi ani în care s-au târât prin tribunale şi nu şi-au vorbit aproape deloc, se pare că Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au revenit la sentimente mai bune. Recent, presa a aflat că Monica s-a despărţit de iubitul ei chinez, alături de care trăia în SUA, şi că Irinel o vrea pe aceasta înapoi la Izvorani.

"Monica spunea că ar face aproape orice pentru a rămâne în România. Când Irinel a aflat că Moni a spus, răspicat, că ar reveni în România oricând, i-a propus să se mute înapoi la Izvorani. Orgoliul ei nu o lasă să se întoarcă la Iri. Spunea că nu vrea să se întoarcă cu coada între picioare acolo. La telefon, când au vorbit despre asta, Moni nu i-a spus că nu vrea, ci că se mai gândește, că trebuie să își rezolve problemele din SUA, iar apoi va lua o decizie", le-a spus celor de la Spy News o apropiată de-a Monicăi.

Huidu şi Găinuşă şi-au dat din nou mâna

După ce a plecat de la "Cronica Cârcotaşilor", Mihai Găinuşă nu a mai vorbit deloc cu Şerban Huidu, care a fost, pentru mulţi ani, cel mai bun prieten al său. Însă, cu ocazia petrecerii de relansare a Cronicii, care a avut loc în luna septembrie a anului trecut, Mihai Găinuşă şi Huidu şi-au strâns din nou mâinile.

"Eu l-am invitat pe Mişu la eveniment", a precizat Şerban Huidu, potrivit jurnaliştilor de la Ziarul Ring.

"Am rămas prieteni, pentru că lucrăm în aceeaşi televiziune, aşadar le urez succes de acum înainte", a fost replica lui Mihai Găinuşă.

Alex Velea îl pune pe Smiley naş la botez

Smiley şi Alex Velea erau ca fraţii şi nimeni nu-i putea despărţi. Asta până când Velea s-a decis să formeze un cuplu cu Antonia, deşi amândoi erau căsătoriţi. Amantlâcul lor nu i-a picat bine lui Smiley, el fiind cel care i-a adus aproape unul de altul pe Antonia şi pe Velea. Din această cauză, Smiley i-a spus lui Velea că nu este bine ce face, s-au certat şi apoi nu şi-au mai vorbit.

Însă, după ce Alex Velea a divorţat, iar Antonia a rămas însărcinată, cei doi au îngropat securea războiului şi au devenit din nou "frătziweari". Mai mult decât atât, Alex Velea a decis ca Smiley să fie cel care îi va boteza băieţelul.