România mondenă. 4 fotografii haioase cu vedete şi copiii lor! Cine e mai drăguţ?

1 Aprilie 2015
Fiecare părinte este mândru de copilul său, însă vedetele au umplut paginile personale de Facebook sau Instagram cu fotografii în care apar alături de micuţii lor.

Mircea Badea şi Vlad, fotografiaţi de Carmen Brumă

Mircea Badea a postat pe site-ul său o fotografie în care apare alături de Vlad, fiul lui şi al lui Carmen Brumă. Poza a apărut şi pe pagina de Facebook a lui Carmen Brumă, aceasta afirmând că ea i-a fotografiat pe cei doi.

Anna Lesko, cea mai fericită aniversare

Pe 10 ianuarie, Anna Lesko a împlinit 36 de ani şi a afirmat că este cea mai frumoasă aniversare a ei, deoarece este prima petrecută alături de Adam, băieţelul ei. Chiar de ziua ei, ea a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de micuţ.

Dana Rogoz şi-a amintit de contracţiile naşterii

Luna trecută, Dana Rogoz a realizat o şedinţă foto la MNAC, lângă ea fiind şi micuţul Vlad, care pe 1 martie a împlinit 1 an. Vedeta a afirmat că şedinţa foto a fost una foarte specială. "Fix cu un an înainte, pe 28 februarie, am mers să văd o expoziţie acolo. Iar a doua zi s-au pornit contracţiile naşterii. Ţin minte toate detaliile, de parcă s-ar fi întâmplat ieri. De altfel, când am intrat în muzeu, mi s-a părut că abia ce am fost. De fapt, a trecut 1 an", a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Amna postează aproape zilnic poze cu cel mic

Anul trecut, Amna l-a adus pe lume pe David, iar de când a născut, cântăreaţa a postat mult poze cu micuţul pe Facebook şi Instagram. "Avem şi noi secretele noastre", a fost descrierea acestei fotografii.