România mondenă: 13 vedete bătute de iubiţii lor. Află care sunt ghinionistele!

21 Iunie 2013
Faptul că apar la televizor şi sunt iubite de mii sau chiar de milioane de fani nu le scapă pe vedete de violenţa partenerilor de viaţă. Cazul Alexandrei Stan nu este unul singular, mai multe dive din ţara noastră fiind bătute de iubiţii lor.

Alexandra Stan, bătută de Marcel Prodan

Alexandra Stan a fost bătută cu bestialitate, duminică, de impresarul său, Marcel Prodan, care acum este de negăsit. Marcel, despre care se spune că era şi iubitul cântăreţei, i-ar fi aplicat Alexandrei o corecţie fizică deoarece aceasta şi-a cerut drepturile băneşti. Enervat de insistenţele artistei, impresarul a bătut-o până a băgat-o în spital, iar acum este căutat de poliţie pentru a da explicaţii în faţa oamenilor legii.

Anamaria Ferenz s-a despărţit de Marcel Toader pentru că o bătea

Văzând imaginile cu Alexandra Stan, Anamaria Ferentz şi-a amintit de bătăile pe care le primea de la Marcel Toader, cel care a fost căsătorit şi cu Gabriela Cristea. „Am văzut imaginile cu Alexandra Stan, e înfiorător. Eu am avut noroc, la mine nu s-a ajuns până la acest nivel. Din punctul meu de vedere, orice bărbat care loveşte femeile ar trebui să înfunde puşcăria, aşa cum se întâmplă aici, în America. Nu pot să înţeleg astfel de oameni. Eu cred că trebuie să fii din... lumea a treia ca să ajungi să îţi baţi prietena, soţia, copilul, animalul din casă“, a spus vedeta, care trăieşte acum în SUA.

La începutul acestei luni, o prietenă de-a Anamariei povestea la Kanal D că fosta cântăreaţă fusese bătută de Marcel Toader şi chiar a pierdut o sarcină din această cauză. „Era slabită şi suparată, mi-a povestit tot prin ce a trecut. Marcel a secat-o de puteri şi de bani. A stat catâva luni la mine şi şi-a revenit fizic, am admirat-o pentru asta. A avut un fel de depresie, i-am admirat felul de a fi. Mi-a zis că Marcel a bătut-o, că a pierdut o sarcină din cauza asta. Nu e normal să faci asta“, a spus pictorița și cântăreața Mariana Calfa, cunoscută în peisajul monden drept fosta iubită a lui Gheorghe Gheorghiu.

Cristina Ţopescu, „caftită“ de Bănică jr.

Potrivit tabloidelor, Ştefan Bănică ar fi un bărbat violent, care şi-a bătut mai toate iubitele sau nevestele. „Trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ştefan Bănică jr. a fost Cristina Ţopescu, pe care a caftit-o pe plajă“, a spus Cristi Brancu, referitor la fostele iubiri ale lui Bănică.

Mai mult de atât, chiar Cristina Ţopescu, fosta iubită a lui Bănică, a alimentat aceste zvonuri, recunoscând că a fost ameninţată cu moartea de către artist. „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus şi Cristina Ţopescu.

Daniela Crudu, arsă cu ţigara de Mihai Costea

Daniela Crudu a fost, de mai multe ori, bătută şi arsă cu ţigara de iubitul ei, Mihai Costea. Se pare că fotbalistul obişnuieşte să-i aplice mai multe corecţii Cruduţei. "Numai ele (n.r. Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile) ştiu cât au suferit şi cum abia veneau la emisiune pentru că erau maltratate. Mă sunau să se învoiască pentru că le era ruşine să apară aşa. Mi-au povestit tot şi eu am vorbit cu Giovani şi cu Victor Becali să îi liniştească pe cei doi. Cruduţa nu mai merge la prezentări şi nu poate face nimic pentru emisiune că nu îi dă voie. Eu am vrut să merg personal la poliţie să depun reclamaţie", a povestit Dan Capatos.

Mai mult, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că Nilă va ajunge la puşcărie dacă îi mai face rău Danielei. „Dacă e femeie uşoară o laşi şi gata, nu te apuci să o baţi. Dacă se mai întâmplă vreodată aşa ceva, vă promit eu că Mihai se duce la puşcărie! Mie îmi pare rău de Cruduţa. Ea trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot", a spus Becali la Antena 1.

Mădălina Pamfile, tăiată cu cuţitul de Gabi Matei

Mădălina Pamfile a avut şi ea o relaţie cu un fotbalist al Stelei la fel de violent ca şi Mihai Costea. Pamfile s-a iubit, mai multe luni, cu  Gabi Matei şi a îndurat şi ea agresiuni din partea sportivului. "Mădălina are trei tăieturi de cuţit pe antebraţ! Se învoiau de la emisiune pentru că erau bătute!", povesteşte Dan Capatos.

Meme nu l-a reclamat pe Lazarus pentru că îl iubea

După cinci ani de relaţie, Meme şi Luis Lazarus s-au acuzat în direct, la TV. Mai mult, Meme a povestit că a fost bătută de Lazarus, de mai multe ori, în timpul relaţiei. "Este un om violent. Nu m-am dus la Poliţie pentru că îl iubeam. Acceptam situaţia şi continuam să sper că relaţia va reveni pe făgaşul normal", povestea Mihaela Moise.

Cristi Marin, bătăi multe cu Mariana Moculescu

Fosta soţie a lui Horia Moculescu s-a plâns, de mai multe ori, că este bătută de iubitul ei, Cristi Marin. Mariana Moculescu a fost la rândul ei acuzată de Cristi că îl bate, iar un conflict între cei doi s-a derulat şi în faţa unui club.

Cei doi s-au înjurau, s-au zgâriat şi pălmuit, fiind despărţiţi după câteva minute bune.

Pamela de România, bătută de Miguel de Italia

Simona Traşcă, recunoscută în lumea mondenă datorită asemănării cu Pamela Anderson, a fost bătută în direct, în cadrul emisiunii „Acces direct“, de către Miguel de Italia, un fost iubit de-al vedetei.

Pamela de România a fost acuzată că îi datorează 30.000 de euro lui Miguel, însă aceasta nu a mai suportat să fie umilită şi l-a lovit pe fostul ei iubit. Miguel nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat Simonei un pumn în faţă şi a tras-o de păr, după care cei doi au fost despărţiţi de oamenii din platou.

Marian Drăgulescu, acuzat că îşi bate soţia

Gimnastul Marian Drăgulescu a fost acuzat, în anul 2008, că îşi bate soţia chiar în faţa copiilor. Cei doi nu au avut conflicte doar o dată, iar după mai mulţi ani de căsnicie au decis să se despartă, deoarece Larisa nu mai suporta tratamentul la care o supunea sportivul.

Simona Sensual, închisă în casă din cauza vânătăilor

Simona Sensual a mărturisit că fostul ei iubit, Nicu Maharu, era un bărbat violent. "Nu mă bătea până mă băga în spital, dar stăteam câteva zile în casă izolată. Am o personalitate dificilă şi autoritară şi aşa am decis să mă despart. Maharu nu m-a respectat în cei 10 ani cât am fost împreună", povestea blonda la sfârşitul relaţiei.

Andreea Spătaru, bătută în stradă de „Boschet“

Ion Cojocea, zis şi „Boschet“, a bătut-o pe Andreea Spătaru în vara anului 2008, la câteva luni după ce ei se despărţiseră. „Boschet“ a tras-o de păr şi i-a vandalizat maşina, Andreea scăpând datorită unor martori care au aplanat conflictul.

Cântăreaţa Ana Maria Georgescu, traumatizată de Florin Chilian

Ana Maria Georgescu a trăit, pentru un timp, alături de Florin Chilian, această experienţă fiind una traumatizantă pentru micuţa cântăreaţă. Pe vremea când erau împreună, Ana Maria avea doar 19 ani şi era bătută aproape zilnic de Chilian.

„Am fost foarte furioasă mult timp pe mine, pe neputinţa mea, pentru că eram la 20 de ani atât de obosită încât nu mă mai puteam bucura de viaţă. Am apelat la un psihoterapeut care m-a învăţat să mă bucur de viaţă şi să spun nu. Viaţa mea de până acum mi-a demonstrat că fiecare om are ascuns în el şi rău şi bine. Poate că cea mai mare traumă a mea este că nu mai am încredere în oameni. Erau momente când cineva întindea mâna să mă mângâie pe faţă iar eu mă speriam, tresăream inconştient. Cred că este cutremurător pentru un bărbat să accepte că tu ai venit cu traume din altă relaţie“, a spus Ana Maria.

Adriana Bahmuţeanu, lovită cu pliciul de muşte de Silviu Prigoană

Fostul candidat la Primăria Capitalei a fost acuzat în trecut de soţia sa că o loveşte cu pliciul de muşte, dacă face ceva greşit. În replică, Adriana Bahmuţeanu i-a aruncat pe geam lui Silviu Prigoană proteza de lemn.