România mondenă: 10 vedete pe care nu le vei recunoaște după numele lor real

11 Aprilie 2013
Sunt cunoscute datorită tabloidelor sau a pieselor pe care le cântă, însă foarte puţină lume ştie că majoritatea vedetelor au două nume: unul real şi unul de scenă. Printre cele mai în vogă vedete al căror nume de scenă nu coincide cu cel real sunt Andra şi Connect-R.

Andra este, de fapt, Alexandra

Soţia lui Cătălin Măruţă s-a promovat sub numele de Andra, chiar dacă nu aşa a fost botezată. Numele ei de fată este Alexandra Irina Mihai, iar după nuntă a devenit Alexandra Irina Măruţă.

Pe Connect-R îl cheamă Relu

A cântat în Racla, dar a cunoscut cu adevărat succesul datorită hitului „Vara nu dorm“. Este vorba de Connect-R, al cărui nume adevărat este Ştefan Relu Mihalache.

Şi Bianca Drăguşanu are un nume diferit

În buletin, Bianca Drăguşanu are un nume mai lung decât cel care a consacrat-o. Drăguşanu Calintir Anca Bianca este numele complet al vedetei.

Pepe este Pascu

Pepe şi-a făcut deja un nume în muzică, iar în lumea mondenă a intrat datorită relaţiei pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu. Numele lui real este Ionuţ Nicolae Pascu.

Inna, botezată Elena

Cântăreaţa a devenit foarte cunoscută la nivel mondial, iar oriunde mergem în lume auzim melodiile ei. Foarte puţină lume ştie însă că numele real al Innei este Alexandra Elena Apostoleanu.

Pe Smiley îl cheamă Andrei

Smiley a devenit cunoscut datorită formaţiei Simplu, însă prietenii şi rudele îl strigă pe numele real, Andrei Tiberiu Maria.

Anna Lesko este doar nume de scenă

Cântăreaţa originară din Chişinău are, în România, numele de scenă Anna Lesko. Însă, numele său real este Anna Stepvania Lyzhcko.

Numele lui Fuego este Paul

Poate că iernile ar fi mai triste dacă un ar exista Fuego. El vine la fiecare sfârşit de an în România, ne cântă colinde, apoi pleacă înapoi la Chişinău, acolo unde s-a mutat cu familia. Chiar dacă toată lumea îl cunoaşte ca fiind Fuego, numele său real este Paul Surugiu.

Simona nu este Sensual

A cucerit inimile a zeci, poate chiar sute de bărbaţi, iar numele de scenă îi este Simona Sensual. Însă, numele real este Simona Ştefania Suhoi.

Pe Keo îl cheamă Mustaţă

Deja celebrul cântăreţ, care îi este şi iubit Andreei Bălan, are un nume normal. Dacă pe scenă îşi spune Keo, numele lui real este Cosmin Mustaţă.