România mondenă: 10 vedete din showbiz „sărite de pe fix“. Vezi ce au făcut!

6 Septembrie 2012
Celebrităţile din ţara noastră au învăţat faptul că dacă reuşesc să şocheze asistenţa vor ţine fără doar şi poate prima pagină a tabloidelor. Mai mult, fiecare gest extrem al lor le poate aduce şi câţiva bani în plus, deoarece vor fi invitate cu siguranţă în emisiunile de scandal.

Vă prezentăm în continuare care sunt cele mai trăsnite vedete din România.

Oana Zăvoranu şi-a pierdut maşina la vrăjitoare

Este poate cea mai controversată vedetă din ţara noastră, iar acţiunile ei au făcut ca inclusiv foştii ei iubiţi să afirme că Oare are ceva probleme mintale. Din cauza faptului că şi-a pierdut maşina şi aproape toţi banii la vrăjitoare, Pepe a spus despre Oana Zăvoranu că „Dumnezeu i-a luat minţile. Vrea să desfacă farmecele pe care spune că i le-a făcut mama ei ca să ne despărţim“.

Şi Mihai Măciucă, un alt fost iubit al Oanei, a spus că s-a despărţit de aceasta deoarece se săturase de toanele ei. Mai mult, el a afirmat că nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu nebunii.

Pe lângă faptul că şi-a pierdut majoritatea banilor la vrăjitoare, Oana Zăvoranu a şi pozat dezbrăcată în Playboy, alături de o cruce.

Mircea Badea a mers drezbrăcat şi cu pene pe fund în Piaţa Victoriei

Cu toate că părea un om la locul lui, Mircea Badea şochează tot mai mult pe zi ce trece. El a apărut în direct la televizor cu un pistol, cu un cuţit, dar şi cu alte arme albe. Mai mult, a rămas în bustul gol în cadrul emisiunii „În gura presei“ şi s-a filmat în mijlocul iernii, în Piaţa Victoriei, dezbrăcat şi cu pene pe fund.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat deja de trei ori

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au format, de-a lungul anilor, un cuplu mai mult sau mai puţin fericit. Ei au divorţat până acum de trei ori, iar în aceste luni trec prin al patrulea divorţ. Cu toate că Bahmu a afirmat de mai multe ori că îl iubeşte ca o nebună pe Prigoană, ei s-au certat inclusiv din cauza situaţiei politice sau a aerului condiţionat.

Gigi Becali scuipă televizorul

Latifundiarul din Pipera a ieşit de mai multe ori cu declaraţii ciudate, care ne-au cam pus pe gânduri cu referire la sănătatea lui mintală. Gigi Becali a afirmat, printre altele, că atunci când o vede pe Lady Gaga la televizor scuipă ecranul, deoarece cântăreaţa este un discipol al lui Satana. Mai mult, după ieşirea din arestul poliţiei, patrounl Stelei a afirmat că i-a cerut voie unui preot să se împreuneze cu soţia sa.

Mariana Moculescu şi-a bătut iubitul

Fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a fost întotdeauna o femeie excentrică. Ea a fost implicată în mai multe relaţii care s-au sfârşit cu scandal, Cristi Marin, un fost iubit de-al Marianei Moculescu afirmând că a fost bătut de aceasta.

După acest episod, Mariana a spus că este însărcinată, însă informaţia nu a fost confirmată de niciun doctor. Mai mult, după această ispravă a cântat câteva melodii cu teme religioase şi s-a sărutat cu Ioana Popescu.

Vadim Tudor a turnat apă pe un executor judecătoresc

Liderul PRM a făcut un circ de zile mari în momentul în care poliţia şi un executor judecătoresc au încercat să intre într-o clădire retrocedată, în care îşi avea sediul partidul lui Corneliu Vadim Tudor.

Vadim parcă a înnebunit şi a aruncat cu apă pe cei prezenţi, în timp ce urla ca din gură de şarpe că autorităţile nu au ce căuta în biroul său.

Monica Tatoiu este punk

Devenită mai celebră ca niciodată datorită apariţiilor de la televiziunile de ştiri, Monica Tatoiu ne surprinde mai mult pe zi ce trece. După ce a apărut la „Happy Hour“ îmbrăcată ca o adevărată punk-eriţă, ea a arătat şi că nu gustă glumele. Măruţă i-a făcut o farsă, dar pentru că ei nu i-a plăcut, a chemat poliţia.

Mai mult, Monica Tatoiu îşi dă cu părerea pe orice temă, iar la începutul acestui an le-a vorbit studenţilor clujeni, afirmând că relaţiile sexuale sunt hrănitoare pentru creativitate.

Claudiu Bleonţ şi-a arătat bărbăţia

Actorul Claudiu Bleonţ a ieşit în evidenţă în ultimul timp datorită scandalurilor în care a fost implicat. Aflat la o conferinţă de presă, Bleonţ a lăsat mută asistenţa în momentul în care a decis să-şi dea pantalonii jos şi să-şi arate părţile intime.

După acest eveniment, actorul a fost implicat într-un scandal, Nadine afirmând că acesta o hărţuieşte sexual. După ce a scăpat şi de aceste acuze, Claudiu Bleonţ şi-a vopsit părul blond şi a spus că nu îşi face planuri de viitor, deoarece nu are garanţia că mai trăieşte mult.

Viorel Lis se crede Shrek

Fostul primar al Capitalei este de nerecunoscut în ultimul timp. După ce s-a aflat că este dependent de jocurile de noroc, mai exact de faimoasele păcănele, Viorel Lis a început să apară în public deghizat în supereroii din desenele animate. El a apărut, printre altele, îmbrăcat în Spiderman şi machiat precum Shrek.