România mondenă: 10 vedete care nu se despart de animalele de companie

10 August 2012
Celebrităţile internaţionale apar, de câţiva ani, în paginile ziarelor de scandal alături de animalele lor de companie. Această modă a fost preluată şi de vedetele din România, care sunt nedespărţite de necuvântătoarele lor.

Oana Zăvoranu este nedespărţită de Marty

„Scandalagioaica anului“, după cum am putea să o numim pe Oana Zăvoranu datorită scandalurilor în care a fost implicată, este îndrăgostită până peste cap de motalul ei, Marty.

Animalul este plimbat peste tot de Oana, vedete dorind chiar să-şi tatueze pe corp chipul motanului.

Mihai Trăistariu are zeci de câini şi de pisici

Celebrul cântăreţ care ne-a reprezentat în trecut la Eurovision a declarat public că iubeşte animalele şi că preferă să împartă mâncarea cu necuvântătoarele decât cu oamenii.

Mihai Trăistariu anunţa în primăvara acestui an că doreşte să construiască un adăpost pentru animalele fără stăpân din România. El se laudă că deţine 17 câini şi 33 de pisici.

Bianca Drăguşanu este mai slabă decât un câine de-al ei

„Blonda lui Bote“, „Roşcata lui Cristea“ sau „iubita fiului lui Olăroiu“, pentru că nici noi nu ştim cum să-i mai spunem, are în ogradă mai mulţi câini.

Bianca Drăguşanu se mândreşte cu cele două căţeluşe Bela şi Jolie pe care le ţine după ea non-stop, dar şi-a cumpărat şi un câine-lup, care cântăreşte 80 de kilograme, cu peste 20 de kilograme mai mult decât greutatea vedetei.

Mircea Solcanu merge pe covorul roşu alături de câinele său

Cunoscutul prezentator TV a avut, de-a lungul timpului, mai mulţi câini, însă pe unii i-a pierdut. Cu toate acestea, Mircea Solcanu iubeşte foarte mult animalele şi de multe ori apare la evenimentele mondene alături de patrupedul său.

Anna Lesko îşi plimbă câinele cu maşina

Este fericita posesoare a unui Yorkshire Terrier pe care îl iubeşte din tot sufletul. Deoarece câinele este o fetiţă, cântăreaţa i-a pus numele de Sasha.

Anna Lesko se mândreşte cu faptul că îşi spală pe dinţi câinele şi îl duce la coafor.

George Vintilă are un pitbull

Vedeta de la PRO FM deţine un pitbull pe care îl ia peste tot cu el.

Andreea Bănică are un Yorkshire

Vedeta nu putea sta departe de animale aşa că a intrat şi ea în rândul celebrităţilor cu căţeluş-accesoriu. În turneele din ţară ea este însoţită de Nino, un Yorkshire care stă cuminte în geanta artistei.

Anda Adam a primit de la iubit un câine

Cântăreaţa a primit la aniversarea a 29 de ani un bichoon maltez din partea iubitului ei, Victor Slav. De atunci, Anda Adam este nedespărţită de animalul ei.

Carmen Pleşea iubeşte şerpii

Cunoscută datorită faptului că a fost patroana unei agenţii de modeling, Carmen Pleşea este acum o abonată a tabloidelor. Ea s-a făcut remarcată atunci când a început să apară în public cu un piton, KAA, pe care îl prezenta ca fiind animalul ei de companie.

După moartea lui KAA, Carmen Pleşea şi-a luat un alt şarpe, pe care l-a botezat KAO.

Oana Cuzino se plimbă cu câinele în geantă

Dinghi Linghi este animalul de companie al familiei Cuzino. Oana Cuzino a primit câinele de la soţul ei, iar numele l-a primit de la fetiţa Oanei.

Datorită faptului că Dinghi Linghi este mic, Oana Cuzino îl ia peste tot cu ea, purtându-l în geantă. Pe lângă acest animal, Oana Cuzino mai are şi un papagal şi alţi trei câini.