România: Cei mai populari sâni de piţipoance

23 Iulie 2011
În general, prima zonă feminină pe care-şi aţintesc ochii bărbaţii sunt sânii. Mizând pe acest lucru, duduiţele despre care vom discuta astăzi au avut de câştigat. Conştiente fiind de "bogăţiile" pe care le au de la mama natură sau pe care şi le-au ajustat în prealabil, fetele au ieşit la atac. Le-a mers din prima, iar acum sunt ştiri cu ele în toate ziarele, iar la emisiuni sunt aşteptate ca pâinea caldă.

Nicoleta Luciu, cea mai veche pieptoasă

Astăzi este mamă şi o actriţă de telenovele destul de bine cotată, dar să ne amintim cum s-a lansat. A fost femeia din România cu cei mai mari şi frumoşi sâni naturali, iar acest avantaj a propulsat-o imediat. Apariţiile în Playboy şi postul de asistentă la emisiunile prezentate de Teo Trandafir i-au deschis drumul către succesul de astăzi.

Sânziana Buruiană, a mizat pe voluptate

Blondina a reuşit tot datorită dotărilor pectorale. Mai mult decât atât, conştientă de succesul pe care îl au sânii ei, domnişoara Buruiană s-a gândit să-i şi boteze. Astfel că pe unul a ajuns să-l cheme Sânzi, iar pe celălalt Ana. În plus, Sânziana Buruiana susţine că le acordă o atenţie deosebită sânilor ei: "Îi răsfăţ în fiecare zi, îi alint şi-i dau cu cremă".

Bianca Drăguşanu, silicoanele au scos-o din faliment

Asistenta lui Capatos nu s-a ferit niciodată să-şi arate sânii şi a făcut-o din belşug. Şi, dacă ne uităm bine la ea cât de mult a slăbit, nu greşim dacă spunem că numai sânii au mai rămas de ea.

Daniela Crudu, hotărâtă de mică

În cazul Danielei lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Bruneta şi-a dorit întotdeauna să aibă sânii mari şi a suferit extraordinar de mult din cauza faptului că natura nu a fost foarte darnică cu ea. În consecinţă, la 17 ani s-a decis să-şi pună implanturi mamare, banii obţinându-i în urma dansurilor lascive pe care le presta în cluburile de noapte. Minoră fiind a avut nevoie de acordul părinţilor pentru a se putea efectua operaţia, iar tatăl ei nu a avut nicio problemă să i-o dea. "E adevărat că am semnat pentru ea. Ce să fie periculos la intervenţia asta? Periculos e când tragi cu agheul că iese flacăra, la asta ce să fie periculos?", a declarat Ion Crudu, la "Un Show păcătos".

Roxana Ionescu s-a angajat datorită lor

Îţi mai aminteşti de Roxana Ionescu pe vremea când era dansatoare în balet la "Ciao Darwin", una dintre primele emisiuni pe care le-a prezentat Dan Negru la Antena 1. Era cea mai "pieptoasă" dintre toate fetele şi atunci a primit porecla "Mama natură", chiar dacă ea nu a interpretat niciodată acest rol. Ei bine, tocmai datorită sânilor voluptoşi a reuşit să se afirme.

Adina Barbu, cea mai dotată

În prezent, Adina Barbu este fericita deţinătoare a celor mai mari sâni (implanturi) din România şi aici a vrut să ajungă pentru că numai aşa putea deveni... vedetă. ŞI-a pus 5 kilograme de silicon în sâni şi iată că imediat a ajuns pe primele pagini ale ziarelor. În plus, Adina Barbu nu se ruşinează de nimic, fiind dispusă să apară dezbrăcată oricând, oricum şi oriunde. "Nu mă deranjează să apar goală, pe jumătate sau întreagă, nu-i asta o problemă!", a declarat bruneta la un moment dat.

Pamela de România, probleme cu materia primă

Blondina care a apărut de nicăieri în showbizz-ul autohton tocmai ce şi-a operat mândreţea de sâni pe care îi prezintă oriunde, oricui şi indiferent de ocazie. În urmă cu aproape două luni, blonda s-a trezit cu siliconul de la sânul stâng întors cu fundul în sus şi, speriată, a dat fuga la medic, care i-a recomandat de urgenţă să se opereze. Acum este mulţumită, dar spune că trebuie să fie atentă să nu facă efort sau... sex sălbatic.