România: 9 vedete care s-au distrus singure

18 Noiembrie 2011
Fie că şi-au pus în pericol sănătatea din cauza obsesiilor de înfrumuseţare, fie au făcut greşeli majore în carieră, o parte dintre vedetele sau persoanele publice de la noi au suferit sau mai au de suferit, încă. În ziua de astăzi, pare să fie adevărată zicala care spune că e uşor să devii vedetă, dar este foarte greu să te menţii acolo sus.

Oana Zăvoranu sau isteria promovată ca stil de viaţă

O actriţă cu potenţial, aşa cum era văzută acum câţiva ani, Oana Zăvoranu a devenit astăzi o femeie singură şi distrusă din punctul de vedere al carierei. A făcut multe alegeri greşite la viaţa ei, l-a înşelat pe Pepe, a divorţat, a ales să-şi cheltuie banii la vrăjitoare, este într-un continuu proces cu mama ei, nu are măsura penibilului şi lista bilelor negre poate continua. Fosta vedetă TV este exemplul clar de om care din cauza personalităţii şi a situaţiei materiale a devenit un personaj negativ în societatea care, până nu demult, o adora.

Monica Gabor, într-un declin continuu

Chiar dacă încearcă să pozeze în vedeta cu acelaşi statut financiar ca acela pe care îl avea când era căsătorită, este clar că pentru Monica Gabor - fostă Columbeanu, lucrurile s-au schimbat radical. Tânăra a devenit din doamna Monica Columbeanu - soţie de miliardar, Monica Gabor - iubita unui chinez din State, bogat, ce-i drept, dar necunoscut. În plus, viaţa alături de fiica ei aproape că nu mai există, transformându-se într-o mamă de weekend.

Teo Trandafir, alegeri greşite în profesie, dar şi în viaţa personală

Viaţa lui Teo Trandafir s-a transformat în câteva luni, radical. Statutul ei s-a schimbat din cel al unei vedete de primă mâna a televiziunilor din România, într-un pacient de la Terapie Intensivă în Austria. Declinul ei profesional a început în momentul în care a ales să părăsească Pro TV-ul. Regretă şi acum această alegere şi o recunoaşte cu orice ocazie. "Am făcut nişte greşeli profesionale în urma cărora oricine priveşte superficial situaţia ar ajunge la aceeaşi concluzie. Până şi eu. Au fost însă argumente care la vremea respectivă au justificat decizia mea. Am recunoscut public că am greşit şi nu o dată", a declarat pentru Cancan, Teo Trandafir. Pe lângă acest aspect, mai este şi cel personal, strâns legat de alegerile culinare şi luptele greşite cu obezitatea pe care le-a făcut de-a lungul timpului, lupte care i-au distrus sănătatea. În consecinţă, vedeta TV a stat internată, la începutul acestui an, mai bine de două luni la clinica AKH din Viena unde, fără exagerare, a fost la un pas de moarte.

Şerban Huidu, accidentul care i-a distrus cariera şi viaţa

Ieri s-a împlinit o lună de la cumplitul accident în urma căruia au murit trei oameni, iar Şerban Huidu a devenit un personaj hulit de toată România. Din ziua de 17 octombrie, fostul realizator TV nu mai are linişte. Se îndrepta cu familia către Braşov şi dintr-un motiv neelucidat până acum a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un Logan. Călătorii din maşina românească au decedat - doi pe loc, al treilea la spital - iar cei din maşina lui Huidu - soţia şi cei doi copii - au suferit răni uşoare. Distrus personal - cu un dosar penal pentru omor din culpă, Şerban Huidu este, astăzi, distrus şi profesional, el alegând să se retragă din lumina reflectoarelor la câteva zile după teribilul accident.

Bianca Drăguşanu şi-a distrus faţa

Faptul că asistenta lui Capatos are o pasiune pentru operaţiile estetice şi intervenţiile de înfrumuseţare nu mai este un secret pentru nimeni. Ce nu ştie toată lumea este că iubita lui Cristea a început să regrete intervenţiile pe care şi le-a făcut. A început cu buzele, despre care le spunea zilele trecute celor de la Cancan că: "Am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea că mi-am injectat buzele de două ori cu acid hialuronic. Nu-mi place deloc cum arată, nu ştiu ce a fost în capul meu. Chiar am vrut să mi le micşorez, aşa cum a făcut şi Gina Pistol. M-am consultat cu mai mulţi medici, care mi-au zis că procedura este dureroasă şi m-au asigurat că, în timp, substanţa se va absorbi".

Gina Pistol: "Nu am ştiut când să mă opresc!"

Mărturiseşte blonda atunci când vine vorba despre nenumăratele intervenţii pe care şi le-a făcut la nivelul buzelor şi pe care le regretă. "Nu am ştiut când să mă opresc! Medicul a fost nevoit să-mi taie la propriu din buză şi să-mi îndepărteze bucăţi din ţesutul afectat. Nu-mi dau seama dacă de data asta am scăpat de chisturi, însă sper din tot sufletul meu să revin la forma naturală a gurii. Însă, există încă umflături care mă îngrijorează", mărturisea vedeta în această vară, după una dintre intervenţiile chirurgicale care au fost făcute cu scopul de a-i repara greşelile anterioare. În plus, Gina Pistol nu a avut probleme numai la nivelul buzelor. Şi după intervenţia chirurgicală de la nas a avut nevoie de încă una de ajustare. Atunci i s-a luat cartilaj din ureche ca să i se refacă piramida nazală.

Mihai Trăistariu, vedeta care nu ştie să se managerieze

Din exterior, Mihai Trăistariu este perceput ca vedeta care nu ascultă pe nimeni, care vrea să facă totul singur: de la imagine, până la promovare. Talentul său categoric este distrus, însă, de personalitatea foarte puternică a artistului şi de barierele pe care singur şi le pune printr-o promovare anapoda. De-a lungul timpului, a făcut o sumedenie de greşeli de marketing care, iată, că astăzi se reflectă în absenţa lui din prima linie a show-bizului autohton.

Doru Iuga, arestat într-un dosar de pedofilie

Fostul director de la OTV şi-a petrecut ultimele luni în puşcărie. La începutul carierei lui în TV, Iuga era văzut destul de bine, era chiar respectat. Iată că toate acestea au pălit astăzi în faţa dosarului de proxenetism în care apare şi numele lui. Pe data de 2 iulie a fost eliberat un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Doru Iuga şi a încă 5 persoane, toţi fiind acuzaţi de proxenetism şi întreţinere de raporturi sexuale cu minori. Chiar dacă acum trei zile se decisese eliberarea lui sub control judiciar, iată că astăzi această decizie a fost anulată prin recurs.

Simona Sensual, la un pas de puşcărie

Blonda, recunoscută pentru excesele de toate felurile pe care le face, a fost în mare pericol acum câteva luni. Prinsă conducând fără permis, Sensual a fost la un pas să facă puşcărie. Din fericire pentru ea a scăpat doar cu 3 luni de închisoare cu suspendare. "În zece ani de când am permisul, am condus şi sute de kilometri zilnic. Nu am fost niciodată în stare de ebrietate la volan, nu am fost implicată decât în accidente uşoare, aşa cum i se întâmplă oricui. Este drept că am luat amenzi, dar de multe ori nevinovată. Nu o dată s-a întâmplat ca poliţiştii să mă oprească doar pentru că sunt celebră", a declarat Simona Sensual, înainte ca judecătorul să se pronunţe în acest caz.