România: 8 invenţii ale vedetelor

15 Noiembrie 2011
Natura umană este foarte ciudată. Oamenilor le place să povestească mai mult decât este cazul, să vorbească despre realizărilor care de multe ori nici nu există, doar de dragul popularităţii în grupul de prieteni. De-a lungul timpului, o parte dintre vedetele de la noi au fost prinse cu mâţa în sac. S-a demonstrat că multe dintre teoriile sau poveştile pe care le-au spus nu au avut niciun gram de adevăr.

Elena Băsescu şi-a inventat studii în America

E cool să-ţi scrie în CV că ai studiat peste hotare. În plus, când eşti mezina preşedintelui şi europarlamentar este musai să fie aşa. Pentru că nu îndeplinea aceste condiţii, Elena Băsescu şi-a trecut în CV, la studii, o diplomă de absolvire a univeristăţii James Madison University din Statele Unite. Fapt neconfirmat de oficialii universităţii: "Elena Băsescu a fost student part-time la James Madison University în timpul semestrelor din toamna lui 2002 şi primavara lui 2003. Ea nu a obţinut o diploma JMU. Acest student s-a înscris la nouă ore-credit pentru ambele semestre, din toamna lui 2002 şi primavara lui 2003. JMU consideră că un student este full-time când se înscrie la 12 ore-credit sau mai mult", se arată în răspunsul oficial al Universităţii James Madison din Statele Unite trimis către HotNews.ro.

Irinel Columbeanu sau omul care aduce rubeola...

Pe toată perioada procesului de divorţ şi câştigare a custodiei, atât Monica Gabor, cât şi Irinel Columbeanu au spus multe şi au demonstrat puţine. De departe, însă, cea mai gravă invenţie, confirmată şi de medici, a fost rubeola inventată de Irinel Columbeanu. Milionarul de la Izvorani a spus că Irina suferă de rubeolă şi că, din cauza stării de sănătate precare, nu poate merge la mama ei. Acest episod a avut loc în aprilie, când Monica Gabor câştigare custodia temporară a fetiţei sale. Invenţia a fost demascată de medicii veniţi să consulte copilul. Aceştia au declarat pentru presă că aceasta este sănătoasă tun şi că nu ar fi suferit de rubeolă, informează B1 TV.

Cătălin Botezatu şi relaţia cu Atelierele Versace

Toată lumea ştie că designerul Cătălin Botezatu a făcut un stagiu de pregătire, de şase luni, în celebrele "Ateliere Versace", de la Milano. Cei de la Academia Caţavencu au aflat altceva şi vin să-i distrugă invenţia, spun ei: "Bunul simţ jurnalistic spune că mai bine verifici mai târziu decât deloc. Ne-am adresat, aşadar, autorităţilor: institutului din Milano. A cărui denumire corectă nu este "European de Modă", vorba celebrului creator din Cancan, ci "European de Design" – Istituto Europeo di Design (care include o secţie de design de modă).

Ne-a răspuns greu, dar în superba limbă a regretatului Versace, o doamnă amabilă, de la departamentul de relaţii cu ziariştii. Fascinaţi şi noi de frumuseţea femeii, am apelat la o traducătoare atestată.


Iată rezultatul: "Ca urmare a cererii dumneavoastră, colegele mele de la 'Pedagogie' au făcut o cercetare minuţioasă în arhivele noastre, dar nu au reuşit să găsească nimic despre Cătălin Botezatu. Nu există nici o urmă a înscrierii sale la IED şi, bineînţeles, nici a vreunei posibile diplome obţinute de la noi", scrie site-ul caţavencu.ro.

Adelina Pestriţu şi povestea nasului spart

Trebuie să fii foarte puternic psihic, dar şi fizic, şă poţi inventa un accident ca să maschezi o operaţie estetică. În august, toată lumea a aflat că fosta doamnă Vârciu a căzut cu rolele în parc, fix în nas, şi a fost obligată să se opereze. Evident că nimeni nu a crezut aceste declaraţii, toţi spunând, mai pe faţa, mai pe la spate, că Adelina Pestriţu nu face altceva decât să mascheze o operaţie estetică de micşoarare a nasului, pe care şi-o dorea demult. Rezultatul a confirmat supoziţiile multora. Astăzi, Adelina are nasul mai mic şi mai borcănat. La puţin timp după ce a reapărut în faţa camerelor, Adelina Pestriţu a recunoscut voalat că şi-a făcut această intervenţie de ordin estetic: "În momentul în care faci o schimbare, o faci pentru că ai suferit o depresie". Cum se numeşte depresia: Liviu Vârciu!

Bianca Drăguşanu şi averea pe care a dat-o pe pantofi

Iubita lui Cristea se laudă că a dat o avere pe încălţămintea pe care o are. Roşcata spune că a dat şi 1000 de euro pe o pereche de pantofi şi că are peste 350 de perechi. "Pantofii mi-i fac şi la comandă, am încălţăminte şi de la Louboutin", se laudă fosta iubită a lui Bote. Oare Carrie Bradshaw din serialul "Sex and the city" este geloasă pe diva mioritică? Să ne amintim cum spunea ea într-un episod al cunoscutului serial că are încălţăminte de doar... 40.000 de dolari: "Am cheltuit 40.000 de dolari pe pantofi şi nu am o casă".

Simona Sensual şi olimpiada inventată

Simonei Sensual îi place să se dea olimpică la matematică. Măruţă a reuşit, la un moment dat, să demonstreze că aceste concursuri, în cazul blondinei, sunt numai nişte invenţii. Întrebată de moderatorul emisiunii Happy Hour care este valoarea lui PI, olimpica Sensual nu a ştiut să dea un răspuns corect.

Oana Zăvoranu, vorbeşte despre o viaţă care nu-i aparţine

Bruneta a fost cândva una dintre cele mai bogate femei din România, dar astăzi, dacă ar fi să credem ce spune mama ei, este una dintre cele mai sărace şi asta din cauza vrăjitoarelor. În concepţia Mărioarei Zăvoranu, acestea i-au furat toţi banii fiicei sale. Tot despre probleme financiare vorbeşte şi proprietarul apartamentului în care a stat, până luna trecută, Oana Zăvoranu. Acesta susţine că femeia nu are niciun ban, ba chiar că-i este datoare. "Are să-mi dea o sută de milioane, o s-o dau în judecată. Trebuie să-mi recuperez banii", a spus bărbatul.

Cristi Borcea, inventează boli de frica DNA-ului

Finanţatorul de la Dinamo are mari probleme cu legea, acesta fiind şi motivul pentru care refuză în mod voalat revenirea în ţară. Numele lui apare în mai multe stenograme în cadrul dosarului "Mită pentru arbitri", iar intrarea sa pe teritoriul României înseamnă clar o arestare. De aceea, afaceristul preferă să transmită tot felul de semnale de la Miami, ba că soţia sa are probleme cu sarcina, ba că nivelul mercurului din sânge i-a crescut din nou.