România: 7 vedete lăudăroase

29 Iulie 2011
"Provoc femeilor orgasm doar cu câteva atingeri", "Am făcut donaţii în valoare de X mii de euro", "Mi-am luat modelul X de maşină şi am dat pe ea atât", acestea sunt o parte dintre laudele pe care ni le aruncă în faţă câteva dintre persoanele publice de la noi. Unoeri devin enervanţi, alteori plictisitori, dar de ce să nu recunoaştem că de multe ori chiar ne amuzăm când auzim astfel de declaraţii. Să vedem, bunăoară, care sunt cele mai lăudăroase vedete de la noi.

Cătălin Botezatu: "Provoc femeilor orgasm doar cu câteva atingeri"

Designerul este unul dintre bărbaţii din România care au o mare încredere în ei. Pe de o parte acest lucru este normal, el fiind probabil unul dintre puţini domni din România care au reuşit să facă lucruri recunoscute atât naţional, dar mai ales internaţional. Însă, pe de altă parte, cei 7 ani de acasă spun că nu este de bonton să te lauzi cu femeile din viaţa ta, cu agenda în care au fost trecute şi cu experienţele pe care le-ai avut cu ele. Totuşi, având în vedere contextul în care a fost spus acest lucru, tindem să-i dăm mai puţine bile negre decât ar fi meritat: "Mi s-a întâmplat să provoc orgasm şi doar prin câteva atingeri mai intime. În club, de exemplu. S-a-ntâmplat să mă fac şi de rahat de câteva ori. Să plec cu pantalonii pătaţi", declara designerul într-un interviu Playboy.

Gigi Becali, cel mai darnic dintre credincioşi

Uneori, când vine vorba despre bogătaşul din Pipera, nici nu ştii ce să zici: că este credicios sau că este bogat. De foarte multe ori aceste două aspecte care-i definesc existenţa se contopesc atât de tare încât devin chiar supărătoare. Bunăoară, nu este prima dată când Gigi Becali merge la mănăstiri, fie la Athos, fie aici în România, şi dă bani călugărilor de acolo în faţa camerelor. Au intrat în istoria televiziunilor din Românai momentele în care Becali numără miile de euro pe care mai apoi le înmânează reprezentantului Bisericii.

Adi Minune îşi cumpără maşini după mărime

Dacă stai să analizezi ce se întâmplă în jurul tău, ai să descoperi că aşa numită grandomanie este caracteristică oamenilor care au fost extrem de săraci şi care la un moment dat şi prin anumite circumstanţe au reuşit să facă averi. Acesta este şi cazul lui Adrian Minune căruia îi place să se laude ori de câte ori are ocazia cu petrecerile grandioase pe care le organiează sau cu maşinile şi casele pe care le are. Chiar zilele trecute a apărut în ziar un titlu care suna aşa: "Eram înnebunit după Ferrari de când îmi cumpăram gumă Turbo". Exact ce spuneam mai devreme. 180.000 de euro a dat Adi Minune pe noua bijuterie pe care o are în garaj, un Ferrari roşu: "Eram înnebunit după Ferrari de când cumpăram gumă Turbo. Şi atunci ziceam că dacă o să am bani o să-mi cumpăr Ferrari. De la maşina asta în sus nu mai am ce să-mi iau. Dacă aş avea bani în luam un Bugatti, dar e prea scumpă. Dacă nu-mi luam Ferrari acum la 36 de ani, la 41 degeaba îl mai luam", a declarat Adi Minune pentru Poveştiri Adevărate.

Oana Zăvoranu are numai cuvinte de laudă despre... ea

Fosta soţie a lui Pepe chiar este o figură. Uneori chiar ai impresia că este mare vedetă de la Hollywood la câte impresii şi fiţe are. Mai mult decât atât, am descoperit în ultimele luni că este şi extrem de... modestă. "Sunt cea mai deşteaptă, sunt cea mai frumoasă, sunt super femeie, sunt tare, sunt bogată, nu mai este nimeni ca mine"... Astea sunt numai o parte dintre lucrurile pe care le spune Oana despre ea, întotdeauna fără a fi întrebată.

Costi Ioniţă nu se mai aude, dar are super colaborări

În ultima vreme auzim numai de bine despre fostul component al trupei Valahia, fost manelist, astăzi super artist şi compozitor. Shaggy, artistul cunoscut peste tot, stă la mâna lui să-i facă hituri. Se pare că şi reuşeşte, dar din păcate acestea nu se aud şi pe aici în ţara lui natală. Lui Costi i-a plăcut întotdeauna să se laude cu performanţele lui muzicale, cu realizările pe plan personal, deşi de foarte puţine ori ni s-a întâmplat să le şi vedem.

Adriana Bahmuţeanu s-a mutat la oraş, dragă!

Of, cât de mult a suferit Adriana Bahmuţeanu atunci când a stat la ţară, în Pipera. Nu s-a putut obişnui, că doar este o doamnă de oraş. "Ce pot să zic, am revenit la civilizaţie. Am cumpărat o casă foarte frumoasă în centrul Capitalei, avem şi grădină, este foarte frumoasă. E mai bine ca în Pipera. Eu m-am obişnuit repede, însă copiii se adaptează mai greu, le plăcea în Pipera", explică femeia de afaceri. "Nu mai pot să stau în Pipera. Mă umplu de bube. E plin de şoareci. Am un maidan în faţa casei, nu am vecini, nu am cu cine vorbi. Nu am nici măcar internet, e o problemă cu fibra optică", se plângea Bahmu înainte să se mute la oraş.

Pepe, după ce a fost înşelat şi-a dat seama ce tare e

După scandalul divorţului de Oana Zăvoranu, artistul latino nu a avut decât de câştigat. I-a crescut cota simţitor, dar şi încrederea în sine. La un moment dat chiar devenise obositor de cât de mult se lăuda. "Sunt cel mai tare, am demonstrat ce am avut de demonstrat pentru că sunt deştept, pe mine nimeni nu mă prinde pe picior greşit, sunt şi frumuşel" şi aşa mai departe, lista poate fi continuată cu succes.