România: 6 vedete înviate de scandaluri

13 Iunie 2011

După cum ştim, în România există un trend care funcţionează foarte bine... Un nou scandal creează automat o nouă vedetă. O strategie care funcţionează foarte bine, cu rezultate maxime. Există, însă, şi reversul medaliei. Un scandal, o vedetă înviată. Pentru domnii şi doamnele care la un moment dat au fost pe val şi care acum sunt în cădere liberă, o isterie medie este ingredientul clar care le va scoate în faţă. Despre aceştia vom vorbi astăzi, despre cum reuşesc vedetele expirate să revină în actualitate, folosindu-se de acest tertip, considerat de cei mai mulţi ieftin.

Lucian Mândruţă, salvat de amanta

Îţi mai aduci aminte de Lucian Mândruţă, pe vremea când era prezentatorul Observatorului de la Antena 1. Era un crainic, vechi ce-i drept, dar bâlbâit, în permanenţă lăsând impresia că este nepregătit. Cum a reuşit el să iasă din nou la lumină? Folosindu-se, evident, de binecunoscutul scandal amanta. Încă mă gândesc dacă nu cumva a fost fabricat... El, căsătorit fiind şi cu ceva copii la activ, a fost surprins în compania unei tinere blonduţe şi, pentru că a vrut să fugă de la faţa locului, a pornit o cursă nebună pe câmp, în încercarea de a dispărea din calea paparazzilor. Ce s-a întâmplat după? A intrat în grila Antenei 2 cu emisiunea "Nimic important". Acum, se zvoneşte că lucrurile nu stau chiar pe roze şi că urmează să-i fie scoasă emisiunea din grilă. Urmează un nou scandal?

Liviu Vârciu - divorţul, sursa tuturor posibilităţilor

S-a căsătorit, iubire mare, a divorţat, scandal mare. Aşa de mare încât i-a adus un contract gras cu Pro. Un rol într-o telenovelă, o participare la "Dansez pentru tine" şi apariţii permanente la Happy Hour. Până să se întâmple acest lucru mai ştia cineva ce face Liviu Vârciu? Cam, nu! Aşadar, iată cum această isterie media i-a adus lui Vârciu un loc în prim-planul showbiz-ului autohton, pierdut odată cu L.A..

Pepe, reaprins de Oana

Este talentat, frumuşel, curtat, însă, după căsătoria cu Oana Zăvoranu, popularitatea Latin Lover-ului a fost în cădere liberă. Avea spectacole, dar apariţiile TV erau aproape inexistente. Rolul de bărbat înşelat i-a prins foarte bine lui Pepe care, după ultimele declaraţii, şi-a rotunjit bine contul, dar şi imaginea. A semnat contractul cu Antena 1 pentru emisiunea "Vaporul iubirii", urmează să apară la "Dansez pentru tine", dar şi într-o telenovelă de la Acasă TV. Să nu uităm şi de onorariile primite pentru apariţiile de la Happy Hour, dar şi de spectacolele care au venit pe bandă rulantă după acest scandal.

Oana Zăvoranu, promovată de mamă, amant şi fostul soţ

Ca şi în cazul soţului ei, încă, Zăvo a fost propulsată bine de scandalurile în care a fost implicată şi trebuie să recunoaştem că au fost destule. Dacă pe plan profesional, după perioada telenovelelor nu a mai făcut nimic remarcabil, fosta Querida a fost tot timpul în atenţia publicului. De ce? Datorită scandalurilor grozave în care a fost şi este implicată. Acum a început să culeagă şi roadele: un pictorial în Playboy, un rol în "Narcisa sălbatică" şi câteva onorarii pentru participările la emisiunile TV.

Monica Columbeanu, divorţul nu este întotdeauna rău

Fosta Scorpie de la Izvorani "s-a scos" încă din momentul în care a depus actele de divorţ. Dacă până la începutul acestui an se auzea din ce în ce mai puţin despre Moni, acum toată lumea o caută, toată lumea o urmăreşte, toată lumea o doreşte. Ea spune încă pas, dar va veni vremea când va culege roadele, asigurându-se ca acestea să fie cât mai coapte.

Cove, nicio campanie de promovare nu se compară cu un divorţ

Acest lucru se aplică şi în cazul lui Cove. Dintr-un actoraş de rol secundar, fostul asistent al Andreei Marin de la Suprize, s-a transformat într-un personaj monden. Când? Imediat după divorţul de Maria Movileanu, fiica lui Carmen Movileanu, divorţ intentat la doar 16 luni de la nuntă. Începută cu scandal şi terminată cu acelaşi scandal, această despărţire i-a adus lui Cove numai lucruri bune din punct de vedere profesional. L-am văzut la "Dansez pentru tine", iar acum moderează o emisiune la Kanal D, alături de Andreea Mantea.