România: 6 vedete care şi-au părăsit copiii. Află despre cine este vorba!

24 Februarie 2012
Multe dintre vedete fac paradă în public cu sentimentele lor materne sau paterne. Dar asta e doar de ochii lumii. În particular, de multe ori o vedetă are un anumit interes şi foloseşte copilul pentru a-şi atinge acel interes în lupta cu partenerul. Acest lucru se vede foarte clar în războiul dintre Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. În acest caz, mama şi-a părăsit fiica pentru o carieră în SUA sau pentru o nouă dragoste profitabilă.

Moni Gabor, luptă pentru custodie, dar a uitat de copil

Divorţul şi circăreala în care s-au "scăldat" în ultima perioadă foştii soţi Columbeanu este cunoscut de toată lumea. De asemenea, cunoscută este şi insistenţa cu care a luptat fosta doamna Columbeanu pentru obţinerea custodiei micuţei Irina. Să ne amintim cum a luat copilul cu executor judecătoresc de la Izvorani, pe motiv că fostul soţ nu vrea să-l dea deşi ea câştigase în instanţă. După toată această desfăşurare de forţe, ce face Monica? Ei bine, da, pleacă în America şi uită de copil. Iată ce declara Irinel Columbeanu zilele trecute, pentru Acces Direct: "Mama ei nu mai ţine legătura cu Irinuca. Nu o sună, nu o caută absolut deloc. Din cinci februarie Moni nu a mai sunat-o pe Irina. Acum două zile am rugat-o să-şi deschidă conturile de Skype. I-am trimis un mail, dar nu îmi permit să o deranjez, cine ştie în ce poziţie.....ăăăă postură se află ea. Ca răspuns la mesajul meu, ea mi-a reproşat nişte lucruri vechi care s-au întâmplat între noi.", a dezvăluit Irinel Columbeanu la Antena 1.

Remus Truică, vrea procese, dar nu se interesează de soarta copiilor

Scandalul soţilor Truică pare fără sfârşit. Când părea că lucrurile s-au aşezat, după ce la finalul anului trecut Irina Truică a primit custodia, iar Remus Truică un program clar de vizitare, iată că bărbatul vrea din nou la tribunal. Ieri, la Judecătoria Sectorului 1 a avut loc primul termen dintr-o ordonanţă preşedinţială prin care Remus Truică cere modificarea programului de vizită a celor două fetiţe, informează Click. Se ştie că, în situaţia actuală, bărbatul are dreptul să stea cu copiii două weekenduri pe lună şi câte jumătate din fiecare vacanţă. Irina Truică este contrariată de faptul că Remus susţine că nu este lăsat să-şi vadă fiicele şi susţine că încă din luna decembrie, de când a primit custodia micuţelor, soţul ei nu a luat legătura cu acestea.

"Nu înţeleg reacţia asta. Mi s-ar părea mai normal să ne înţelegem pe cale amiabilă. Există deja o hotărâre judecătorească ce precizează felul în care trebuie să ne exercităm drepturile părinteşti. Deşi soţul meu a declarat că va respecta legea, a depus o nouă cerere la Judecătoria Sectorului 1", a spus Irina Truică.

Florin Busuioc, vorbeşte astăzi despre fiul... părăsit

Simpaticul prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV simte de mai bine de un an efectele negative ale unei poveşti care s-a petrecut acum 20 de ani. Atunci s-a născut Florinel, azi un tânăr de 20 de ani care are probleme cu drogurile, şi care declara că nu l-a văzut pe tatăl său decât o dată în viaţă. "Da, e adevărat, e fiul meu! Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea, nici despre lucrurile care s-au întâmplat cu multă vreme în urmă. Am un băiat care anul acesta a împlinit 20 de ani, e la Târgu Mureş, alături de mama lui. Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela", spunea actorul acum câteva luni.

Pe de altă parte, Florinel îşi acuză tatăl de abandon. Tânărul îşi aminteşte că tatăl său i-a interzis categoric să ia legătura cu el. "Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată".

Laurenţiu Cazan, acuzat de două femei că şi-a abandonat copiii

Artistul, care a avut întotdeauna o viaţă personală discretă, este acum acuzat că a lăsat însărcinate două femei pe care le-a părăsit ulterior, refuzând categoric să-şi recunoască copiii. Prima, Nataşa, susţine că l-a cunoscut pe artist în Olanda şi că acesta a părăsit-o când a aflat că a rămas însărcinată. Ca o nefastă coincidenţă, în aceeaşi perioadă, în România, există o altă doamnă, Claudia, însărcinată tot de Laurenţiu Cazan.

S-au scurs 12 ani de atunci, iar diferenţa dintre cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, este de doar 5 luni. "Nu e o surpriză. Ştiu de fetiţă de un an de zile. Nataşa m-a contactat pe un site de socializare şi mi-a povestit despre relaţia lor. Diferenţa dintre copii este de 5 luni. Laurenţiu a plecat în Olanda după ce eu i-am spus că sunt însărcinată şi acolo s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Nataşa", a declarat Claudia, în emisiunea "Drept la ţintă".

Victor Piţurcă, a uitat subit că are un băiat cu o fostă dansatoare de la Melody

Deşi este însurat cu Maria de aproximativ 25 de ani, zilele acestea s-a aflat că selecţionierul a avut  timp de 16 ani o relaţie extraconjugală cu Vica, o fostă balerină de la Melody. Din relaţia celor doi s-a născut Edan, un puşti de 4 ani, pe care Victor Piţurcă refuză să-l recunoască. Acesta este motivul pentru care blonda a decis să-l dea în judecată pe Piţurcă, forţându-l astfel, după rezultatul testului ADN, să-i recunoască băiatul. "Copilul meu este cel mai important! Dar nu trebuia să se ajungă aici. Nu pot să înţeleg de ce fostul meu iubit nu a încercat să rezolve această problemă. Cum poţi să vii atâţia ani la copil, să ai grijă de el, să fii un tată responsabil şi apoi, brusc, să uiţi de el?", a declarat femeia la ieşirea de la prima înfăţişare din proces, care a avut loc pe 2 februarie.

Marijuana s-a mutat cu iubitul şi a uitat de fetiţă

În cazul Danei Marijuana, drama este cuvântul de ordine. După ce a dus o luptă grea cu dependenţa de droguri, vedeta s-a îndrăgostit şi a plecat din casa tatălui ei, lăsând acolo însă pe cineva foarte drag: fiica ei de 6 ani. Fosta cântăreaţă declară clar că nu-şi mai permite să-şi crească fetiţa pentru că nu-i mai merg deloc afacerile. "Ne merge foarte prost în ultima vreme, abia ne descurcăm cu banii. Eu am închis două magazine, fratele meu a vândut restaurantul pe nimic, a luat în schimb o maşină, care nici aia nu era plătită în totalitate. Eu nu-mi mai permit să cresc fetiţa singură, stăm cu chirie, am şi rate la bancă. Şi prietenul meu mai repară pe la unii, pe la alţii prin apartamente ca să putem ieşi la liman. Eu muncesc de dimineaţa până seara la fabrică, dar nu prea sunt vânzări", a povestit Marijuana pentru CANCAN.