România: 6 declaraţii de vedetă, când iubirea devine ură

10 Octombrie 2011

De la "Te iubesc", la "Te urăsc" este doar un pas. Nu am spus-o noi, este o replică celebră. Se spune că cel mai periculos duşman al unei persoane este fostul sau fosta. Atunci când dragostea se transformă în ură, pericolul este iminent, pentru că celălalt ştie sigur unde să lovească în aşa fel încât să doară. Showbizz-ul din România ne-a oferit, în ultima perioadă, multe situaţii care să demonstreze cele spuse mai sus. Divorţul soţilor Năstase - Ilie şi Amalia - este un exemplu clar de "Aşa da", avem însă şi opusul. Să vedem care sunt cei cu "Aşa nu".

Mihaela Rădulescu: "Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, de bărbat"

Anul 2009 a fost marcat de unul dintre cele mai zgomotoase divorţuri din showbizz-ul nostru. Atunci Mihaela Rădulescu îi spunea Adio lui Elan Schwartzenberg şi informa presa, printr-o scrisoare deschisă, ce fel de soţ a fost miliardarul. Cuvintele adresate lui nu au fost tocmai de laudă.

"Dintr-o cumplită eroare, printre cei care atacă cel mai rău această mamă cu copilul în braţe se află chiar…tatăl acelui copil, un milionar din România. Dacă era un BĂRBAT din România, poate că se aşeza între noi şi lume şi era scutul solid care i-ar fi apărat familia de relele lumii, chiar şi după divorţ.

Dar undeva pe drumul scârbos al orgoliilor şi intereselor, acest milionar a ales să-şi otevizeze familia, să o târâie pe mama copilului lor prin ziare de păr, s-o împroaşte cu tot noroiul şi puroiul unei lumi urâte, iar ea nu se mai poate apăra. Îmbrăcat în costum şi stând umăr la umăr cu personaje-cheie din politica şi administraţia românească, milionarul pare un om integru, civilizat şi stăpân pe situaţie

Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales pe aceea de bărbat – imaginaţi-vă un om beat care sună noaptea la poliţie şi spune: 'Sunt Elan Schwartzenberg. În locuinţa mea a intrat fraudulos Mihaela Rădulescu şi vreau să veniţi s-o daţi afară'.

Ce fel de bărbat face asta, domnilor? Câte femei de milionar au trăit acest coşmar, doamnelor? Câte dintre voi, mamelor, aţi auzit fraza asta, ca un pumnal în inimă – 'O să-ţi iau copilul numai aşa, de-al naibii, ca să-ţi bagi minţile în cap ?!'.... Sau – 'O să-ţi pun droguri în poşetă ca să te aresteze poliţia !?'. Sau: 'Dacă vreau, te desfiinţez oricând, demonstrez că eşti ce vreau eu'...".

Monica Columbeanu şi "geniul malefic" de la Izvorani

Fostul cuplu de la Izvorani a căzut din Rai direct în Iad. Viaţa perfectă pe care păreau să o aibă a dispărut brusc în momentul în care Monica Gabor a decis să introducă divorţul. De atunci, se bat prin tribunale pe avere şi copil. Pe lângă avocaţi şi apeluri, lupta a fost presărată şi cu injurii pe care şi le-au adresat reciproc.  Cea mai vehementă a fost, însă, Monica care printre altele spunea: "Pentru mine, Irinel Columbeanu este geniul malefic de la Izvorani".

Adelina Pestriţu şi-a făcut fostul soţ "prost crescut"

Poate că cel mai bănos şi spumos divorţ din ultima perioadă, petrecut în România, a fost cel dintre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu. Pe ea a făcut-o vedetă, iar pe el l-a readus în atenţia publicului de unde dispăruse imediat după destrămarea trupei L.A.. Jignirile şi apropourile răutăcioase au făcut deliciul emisiunilor TV în care au fost invitaţi cei doi, pentru audienţă. La un moment dat, bruneta a avut câteva aprecieri de făcut la adresa fostului soţ, care nu a apreciat cadoul pe care ea i l-a făcut de ziua lui. "Nu m-am dus să îi vizitez iguana pentru că este atât de prost crescut încât nu ştie să aprecieze un cadou. Nu ştie să se comporte. Nu ştie să vorbească ce trebuie şi cu cine trebuie. E prost crescut pentru că aşa este el. Cred că educaţia a primit-o dar nu a ştiut cum să o folosească în favoarea lui".

Irina Truica: "Soţul mi-a dat o boală venerică"

Fostul consilier al lui Adrian Năstase şi soţia sa sunt nu numai în divorţ, ci şi într-un război deschis. Ei folosesc cele mai sângeroase arme şi nu par a fi dispuşi să cedeze. După 15 ani de căsnicie, Irina Truică a hotărât să divorţeze de bărbatul care a înşelat-o de prea multe ori. Printre iubitele celebre ale milionarului se numără Anamaria Ferenţ şi Patricia Kaas. La una dintre înfăţişările de la judecătorie, Irina Truică a făcut o mărturisire incredibilă: "Soţul mi-a dat o boală venerică!".

Oana Zăvoranu şi soţul gay

Atunci când vine vorba de Oana Zăvoranu scandalul intră implicit în discuţie. Chiar dacă nimeni nu se aştepta, unul dintre cele mai solide cupluri din peisajul monden s-a despărţit la începutul acestui an. Divorţul s-a lăsat cu scandal mare, cea mai vehementă fiind, bineînţeles, Oana Zăvoranu care nu şi-a menajat deloc fostul soţ. "Pepe este o prostituată ieftină care nu ţine la preţul lui. (...) Am auzit că Pepe este homosexual. Se vorbeşte în oraş că omul are bucurii la bărbaţi. Recunosc, în premieră, că nu am mai făcut sex cu el din cauza faptului că-l bănuiam că este gay", a declarat Oana la show-ul lui Dan Capatos.

Şerban Ionescu a denigrat-o pe Magda Catone

"Eu am aflat că Magda mă înşală după ce am văzut mai multe SMS-uri în telefonul ei. Speram să nu se afişeze cu el, dar văd că nu a ascultat sfatul meu", a mărturisit Şerban Ionescu, în Click. După 27 de ani de căsnicie, actorii Şerban Ionescu şi Magda Catone s-au aflat anul acesta în pragul divorţului. Motivul: infidelitatea actriţei. Reacţia soţului a fost foarte dură. "S-a dat în stambă. Acum s-a văzut, vă daţi seama că pe acest individ nu l-a găsit ieri, nu l-a ţinut în eprubetă, l-a făcut mare şi acum îl soarbe. Ce să mai vorbim, curva rămâne curvă!", spunea actorul referindu-se la relaţia pe care a avut-o soţia lui cu un bărbat mai tânăr.