România: 5 vedete care cred în cai verzi pe pereţi şi superstiţii aberante

Unele vedete fac afirmaţii care ne lasă cu gura căscată. De la vrăjitoare, aţe fermecate, flacăra violet şi până la apocalipsă şi Codul lui DaVinci, toate se regăsesc în credinţele şi convingerile unora dintre vedete.

Iată cinci vedete de la noi care cred în cele mai aberante lucruri:

Oana Zăvoranu

Cel mai recent şi cunoscut "război" cu spiritele malefice este cel dus de Oana Zăvoranu. Vedeta se lupta cu toată lumea, dar mai ales cu forţele nevăzute, asmuţite asupra ei de persoane răuvoitoare.

De curând, Oana a reuşit să o obţină o mică victorie împotriva vrăjitoarelor care au făcut-o să creadă că este hăituită de spiritele rele: şi-a recuperat bolidul dăruit acestora pentru a o proteja de forţele nevăzute. Cu această ocazie au ieşit la iveală şi modalităţile prin care vrăjitoarele o convingeau pe vedetă că este bântuită. O rudă de-a vrăjitoarei Vanessa s-a deghizat în Satana şi a ieşit din apele lacului Chitila, spre groaza Oanei, care a picat cu brio în plasa vrăjitoarelor.

Viorel Hrebenciuc

Este imposibil să nu vă amintiţi de flacără violet, cea care se presupune l-a ajutat pe Traian Băsescu să câştige alegerile în al doilea mandat. Cel care ne-a "deschis ochii" a fost deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, care părea să creadă cu tărie că celebra confruntarea dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană de la Realitatea TV, care a avut loc joi, 3 decembrie 2009, s-a încheiat în favoarea lui Băsescu datorită forţelor ascunse.

"Deci în ziua de joi în general Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, şi dacă aţi observat cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta", a declarat Hrebenciuc la Antena 3.

Diana Munteanu

Vedeta TV Diana Munteanu urmează exemplul starurilor de Hollywood, care îşi pun toată încrederea pentru o viaţă perfectă într-un fir de aţă roşie.

"În tradiţia cabalistică firul de aţă roşie purtat la mâna stângă, are darul de a-l proteja pe purtător împotriva deochiului. În Israel există tradiţia de a înfăşura de mai multe ori un fir de aţă sau de sfoară roşie în jurul mormântului Rachelei, considerându-se că în acest fel firul capată puteri sporite în a asigura o protecţie divină asupra celui care îl poartă, asigurându-i în acelaşi timp o soartă norocoasă" spune Diana, care i-a dăruit şi naşei sale, Mihaela Borcea, o astfel de brăţară.

Gigi Becali

Lupta lui Becali cu spiritele necurate este veche şi constantă. Pe lângă bisericile ctitorite cu mult fast, Becali nu se poate abţine să nu sfinţească fotbaliştii, terenurile, maşinile sau stadioanele. Iar când calcă strâmb şi păcătuieşte, Becali dă vina pe Satana, care îl îndeamnă.

"Are putere şi el asupra mea. Cu ce mă sminteşte? "E orgolios, jigniţi-l, că e orgolios şi imediat începe, înjură, face, jigneşte", el ştie că acolo eu nu pot, acolo la orgoliu, la onoare, acolo eu nu pot să suport. Şi recunosc. Şi zic "iartă-mă Doamne, ăsta-i păcatul meu, nu pot să suport să fiu batjocorit sau dezonorat, nu pot", a declarat Becali într-un interviu pentru evz.ro.

Carmen Harra

Prezicătoare şi fostă cântăreaţă, Carmen Harra ne bagă pe toţi în sperieţi, anunţându-ne cu seriozitate maximă că România va fi lovită de un cutremur foarte mare. Asta trebuia să se întâmple în 2011. Pentru că a greşit anul, Harra s-a reorientat către 2012, pe care l-a numit anul apocalipsei şi nu s-a putut abţine să nu includă şi calendarul maia în poveste. Dar asta nu e tot. Prezicătoarea a inclus şi Codul lui DaVinci în ecuaţie, cifra 666, alinierea planetelor şi întoarcerea lui Iisus Hristos. Cam multe simboluri pentru un singur an.

"Civilizaţia maya a spus că anul 2012 e sfârşitul timpului fizic şi se ajunge la timpul zero, care indirect înseamnă zero lume materială. În anul 2012, impactul major va fi asupra conştiinţei şi ADN-ului uman, alinierea planetelor va duce schimbări la nivel celular. Celula umană e formată din şase neutroni, şase protoni şi şase electroni, adică 666, care în Grecia Antică era "Semnul Diavolului". Cea mai nouă descoperire a ruşilor, pentru care au şi luat un Nobel, spune că la nivel celular avem acum 6 – 1 – 6, una din cifre s-a schimbat, transformând carbonul 12 în carbon 7, ceea ce revoluţionează nivelul de gândire umană. Dacă te gândeşti la "Cina cea de Taină" a lui Leonardo DaVinci, Iisus Hristos se afla în mijloc şi avea şase apostoli într-o parte şi şase în cealaltă, adică 6 – 1 – 6, acesta era mesajul lui DaVinci. De asta spunea Hristos "Vin peste 2.000 de ani, când veţi înţelege altfel viaţa pe Pământ". Acum e acel moment, numit 'Apocalipsă'", a declarat Harra pentru ziarul Ring.