România: 5 dive care s-au reinventat după divorţ

11 Noiembrie 2011
Oamenii sunt obişnuiţi şi se aşteaptă ca, odată divorţate, femeile să cadă într-o depresie fără sfârşit. Ce-i drept, multora li se întâmplă acest lucru, însă sunt destule femei care reuşesc să se ridice şi să meargă mai departe, poate mai bine decât au făcut-o atunci când erau căsătorite.

Divorţurile din ultima perioadă din lumea mondenă şi ceea ce s-a întâmplat cu persoanele implicate sunt exemple clare care vin să demonstreze cele spuse mai sus.
Vom discuta astăzi despre femei care au reuşit să demonstreze că un divorţ nu este o boală incurabilă. Nici uneia dintre doamnele despre care vom discuta în continuare nu i-a fost uşor, însă astăzi rănile sunt închise.

Mihaela Borcea nu se uită înapoi cu mânie

Fosta soţie a acţionarului de la Dinamo, cu care a fost căsătorită mai bine de 22 de ani, a fost obligată de destin să treacă prin două mari şocuri anul acesta. Unul a fost divorţul, iar celălalt căsătoria fostului ei soţ cu Alina Vidican, cea care i-a fost amantă 8 ani de zile. Chiar şi aşa, pe toată perioada scandalului, Mihaela Borcea a ţinut capul sus, nimic din comportamentul ei nu a demonstrat că este o femeie distrusă, o femei fără speranţă. Acelaşi lucru se întâmplă şi astăzi, la aproape 6 luni de la divorţ. Zilele trecute, Mihaela Borcea şi-a lansat o carte în care învaţă femeile cum să slăbească sănătos, salonul îi merge foarte bine, anunţă şi o participare la "Dansez pentru tine" şi, înainte de toate, reuşeşte încă să vorbească foarte frumos despre fostul ei soţ. "Am avut un bărbat frumos, deştept cu care am trăit 22 de ani. Asta este. Eu am luptat mult să îmi păstrez familia. Orice femeie deşteaptă îşi dă seama când este înşelată. M-am gândit la familie, întotdeauna, iar asta înseamnă copii şi soţ. Nu poţi să ţii cu forţa un om care este îndrăgostit de altcineva. Eu port şi acum verigheta pe deget şi inelul primit de la Cristi când am împlinit 20 de ani de căsnicie", spunea fosta doamnă Borcea într-un interviu pentru Antena 1.
Mai mult decât atât, Mihaela Borcea, o femei cu probleme de greutate acum câteva luni, arată astăzi senzaţional, reuşind să slăbească peste 10 kilograme.

Carmen Negoiţă se apucă de televiziune

Fosta soţie a boss-ului de la RIN Grand Hotel, Ionuţ Negoiţă, a trecut chiar înainte să împlinească 30 de ani, printr-un divorţ de răsunet şi totalmente neaşteptat. Pusă în faţa faptului împlinit, Carmen Negoiţă a trebuit să fie de acord cu divorţul de cel care i-a fost soţ 11 ani de zile.  "A fost un pic frustrant. În zece minute s-au terminat 11 ani de căsnicie. E dureros, se schimbă totul. Când am realizat că s-a terminat, m-a pus un pic pe gânduri. În astfel de momente cred că vin tot felul de amintiri din urmă şi, în special, vin cele mai frumoase. Nu divorţul este partea cea mai rea, ci ceea ce se întâmplă ulterior", povestea Carmen Negoiţă la Happy Hour, Pro TV, la câteva zile după divorţ. Astăzi, după mai bine de un an de la aceste evenimente, se consideră este alt om. A devenit o persoană extrem de mondenă, administrează mai multe afaceri în colaborare cu mama ei şi s-a înscris la Şcoala de televiziune pentru că vrea să prezinte... ştirile. "Deocamdată nu ştiu ce înseamnă televiziune şi am multe de învăţat. Mi-ar plăcea să prezint ştiri" , a declarat fosta soţie de miliardar pentru Antena 1.

Adelina Pestriţu, din soţie de vedetă a ajuns vedetă

Fosta doamnă Vârciu se poate declara mulţumită: divorţul i-a schimbat viaţa. Chiar dacă imediat după anunţarea separării, care a venit la doar câteva luni de la nuntă, apele păreau foarte tulburi pentru brunetă, ea descoperind că este şi însărcinată, acum, la un an de la aceste evenimente, lucrurile nu mai par chiar atât de gri. Dintr-o necunoscută, Adelina Pestriţu a devenit vedetă Kanal D şi fost personaj de copertă în Playboy. Viaţa tinerei din Câmpulung s-a desfăşurat la televizor şi la psiholog în ultimii 2 ani, însă roadele pe care le culege astăzi compensează pe deplin.

Mihaela Rădulescu, ieri vedetă TV, astăzi vedetă, mamă şi iubită

Mihaela Rădulescu s-a bucurat întotdeauna de notorietate la cele mai înalte cote, însă este evident că şi divorţul de Elan Schwartzenberg, finalizat în 2008, a contribuit la acest succes. Scandalul din timpul procesului şi împunsăturile de după nu au făcut decât să stârnească nişte valuri ale căror roade s-au cules ulterior. Chiar dacă nu mai este pe sticlă atât de des ca înainte, imaginea, dar şi viaţa Mihaelei Rădulescu s-au schimbat şi îmbunătăţit chiar, după separare. Acum trăieşte la Monaco alături de copilul ei, şi-a descoperit pasiunea pentru scriitură pe care şi-o exersează prin romanele pe care le scoate pe piaţă, vine în România numai dacă este solicitată să prezinte anumite evenimente sau emisiune pe bani frumoşi şi are un iubit cu 11 ani mai tânăr.

Camelia Şucu, mai bogată şi mai cunoscută

Divorţul soţilor Şucu a început în 2004 şi s-a încheiat în 2008 şi asta din cauza partajului care a fost mai mult decât anevoios. Averea lor se ridica atunci la circa 90 de milioane de dolari, iar pretenţiile au fost mari de ambele părţi. Astăzi, la 3 ani de la terminarea problemelor, Camelia Şucu este a doua cea mai bogată femeie de afaceri din România, cu o avere estimată la 55 milioane de euro. Acum 10 ani, de exemplu, conducea Mobexpert alături de Dan Şucu, cel care i-a fost soţ mai bine de 18 ani, acum este unic acţionar la ClassLiving, divizia de lux a Mobexpert. Mânată oarecum de criză, Camelia Şucu s-a reorientat în afaceri, investind, mai nou, în agricultură şi serviciile de sănătate şi întreţinere corporală.