România: 3 vedete care şi-au petrecut weekend-ul la spital

5 Aprilie 2011
Sfârşitul de săptămână ce tocmai s-a încheiat le-a dat mari bătăi de cap unor vedete de la noi. Andra, Oana Zăvoranu şi Lavinia ex-Spicy au avut nevoie de consult în camera de gardă, la Urgenţe. Dacă Oana Zăvoranu a petrecut noaptea la spital, celelalte două paciente au primit acordul medicilor de a pleca acasă. Dar să vedem care este povestea fiecăreia dintre ele. Citeşte mai jos.

Andra nu a alăptat la timp

La numai trei săptămâni după ce l-a născut pe David, Andra a decis să se întoarcă la serviciu, fără să se gândească, însă, că acest lucru ar putea-o afecta foarte tare. Vineri seara, în timp ce juriza prima semifinală a sbow-ului "Românii au talent", artistei i s-a făcut brusc rău. Speriat din cale afară de starea proastă a soţiei lui, Cătălin Măruţă a decis să o ducă de urgenţă la spitalul Regina Maria, acolo unde a şi născut. Verdictul medicilor a fost clar: Andra nu a alăptat la timp, lucru care a dus la umflarea sânilor, la durerile foarte mari şi la stările febrile pe care le prezenta. În astfel de cazuri, mastita se poate instala foarte uşor şi cea mai la îndemână soluţie este tratamentul cu antibiotice. Se pare însă că nu s-a ajuns până acolo în cazul Andrei, pentru că vedeta a revenit sâmbătă în platoul emisiunii, într-o stare de sănătate perfectă.

Oana Zăvoranu, colaps într-o cafenea din Dorobanţi

Ieri, în timp ce se afla cu impresara ei Ana-Maria Prodan la o cafenea în Dorobanţi, vedetei i s-a făcut rău, fiind nevoie de intervenţia medicilor. Medicii de pe ambulanţă i-au oferit primul ajutor, după care au transportat-o la Spitalul de Urgenţă Floreasca. După câteva ore petrecute aici, vedeta a fost transferată la CF 2, în secţia de obstetrică-ginecologie, ştiut fiind faptul că Oana Zăvoranu a anunţat zilele trecute că este însărcinată. După primele investigaţii făcute seara trecută şi astăzi la primele ore ale dimineţii, medicul care se ocupă de cazul ei a spus că Oana Zăvoranu nu este însărcinată, dar că prezintă o hemoragie destul de puternică. "Nu sunt semne de sarcină clinice sau paraclinice, în cazul Oanei Zăvoranu. În prezent, ea este destul de bine ca tonus şi psihic. Nu este speriată ca aseară şi este liniştită. O să mai stea în spital, probabil, până mâine. Nimeni din familie nu este cu ea, dar a venit să o viziteze Anamaria Prodan".

"Ieri, cand a fost adusă la spital, era speriată, dar nu cu parametri negativi. Hemoragia nu i s-a oprit, a devenit mai abundentă şi va fi suspusă unei intervenţii chirurgicale, dacă aceasta nu va înceta", a concluzionat medicul.

Lavinia ex-Spicy a căzut pe scări

Fosta iubită a fotbalistului Ianis Zicu are un ghinion cum nu s-a mai văzut. În pline repetiţii pentru "Dansez pentru tine", bruneta a avut un accident care i-ar putea pune în pericol prestaţia mult aşteptată. Pentru că se grăbea să ajungă la un concert, artista nu a fost atentă şi a căzut pe scări. Speriată de durerile îngrozitoare pe care le avea, Lavinia s-a îndreptat către camera de gardă a spitalului de Urgenţă Florească, unde medicii i-au recomandat să facă o radiografie. Aceasta nu este singura problemă de sănătate pe care a avut-o frumoasa brunetă, dacă ţinem cont de faptul că, în timpul repetiţiilor pentru show-ul ce va fi difuzat pe Pro TV, ea a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru că a leşinat.