România 2010: Top 10 scandaluri sexuale

Aşa ca la început de An Nou, am făcut un inventar al evenimentelor care s-au întâmplat în anul vechi. Ce să spun... Stăm bine la căsătorii, stăm bine la divorţuri, cu botezurile suntem pe plus, dar cel mai bine şi cel mai bine - suntem aşi în scandalurile sexuale. Au, n-au treaba, de dragul publicităţii sau din cauza hormonilor, persoanele publice de la noi se mai încing după una, după unul, altul decât cel pe care l-au luat pe semnătură. Şi de aici, până la explozia bombei, nu mai este decât un pas...

Un trio formidabil: Bianca, Bote, Cristea

La început au fost Bianca şi Bote. S-au iubit, unul dintre ei a devenit cunoscut, celălalt a revenit în atenţia publicului. Au urmat apoi episoade demne de serialele de acţiune. Între cei doi amorezi a intervenit "câinele" Adrian Cristea care a furat-o pe "Cenuşăreasă". Au urmat insulte, bătăi, uşi rupte, ziare aruncate în faţă care i-au spart buza Biancăi, operaţii de retuşare şi leşinuri care au necesitat ambulanţă în direct. Acum lucrurile s-au potolit: Bote o iubeşte pe Violeta, iar Bianca îl ţine sub papuc pe Cristea, aşa cum singură declara acum câteva săptămâni.

Irinel s-a distrat cu blondele în jacuzzi...

În timp ce Monica muncea de zor în State, miliardarul de la Izvorani se.. dezmierda cu două blonde în jacuzzi. Cine a ieşit cel mai câştigat din toată "afacerea". Blondele lui Iri care au reuşit să scoată 10.000 de euro de pe urma filmuleţului buclucaş. La câteva zile după izbucnirea scandalului, Iri a recidivat. El a fost pozat alături de cele două "prospături ale showbiz-ului românesc" la ieşirea dintr-un hotel din Braşov.

George Copos şi-a tras amantă

Finanţatorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, căsătorit de 29 de ani, a intrat în atenţia tabloidelor după ce s-a aflat că are o relaţie extraconjugală cu o fostă secretară, astăzi directoare de marketing la una dintre firmele pe care le are. "Stropul de benzină" care a alimentat această maşinărie scandaloasă a venit atunci când paparazzi au pozat-o pe Elena Stoica, amanta miliardarului, cu o burtică ce nu putea să demonstreze altceva decât că este însărcinată. Ea va naşte în februarie o fetiţă "marca" George Copos.

Delia Matache cu funduleţul la vedere

Atunci când te filmezi în intimitate şi când mai eşti şi persoană publică, rişti să ajungi pe prima pagină a tabloidelor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul cântăreţei, care a devenit personaj de filme sexi alături de fostul ei iubit, Edi Iordănescu. Toţi se scuză, nimeni nu recunoaşte că a făcut... pierdută această caseta, iar Delia spune că nu a făcut nimic indecent.

Robert Negoiţă face sex pe bani?

Cel puţin asta reiese în urma scandalului în care a fost implicat alături de fratele său, Ionuţ, politicianul Nicolae Bănicioiu şi artistul Adrian Enache. În urma unei anchete realizate de procurorii de la Crimă Organizată s-a descoperit o reţea de prostituţie, prin care politicienilor şi oamenilor de afaceri le erau aduse fotomodele pentru a intreţine relaţii sexuale. Revoltat de acest scandal, senatorul PSD Robert Negoiţă a declarat urmatoarele: "Credeţi că am nevoie să plătesc pe cineva să se culce cu mine?".

Cristian Diaconescu, sex în sediul PSD

Fostul ministru a tânjit după consiliera lui timp de 4 ani, până când la un moment dat aceasta a cedat. După spusele Elenei Muşat, căci acesta este numele femeii, partidele de sex aveau loc în casa lui Diaconescu. Mai mult decât atât, pentru mai multă... adrenalină probabil, Diaconescu şi-a exprimat dorinţa de a întreţine relaţii sexuale şi în biroul lui din Kiseleff. "Pe parcursul anilor, relaţia a început să treacă din sfera profesională în cea personală. Întâlnirile noastre amoroase s-au consumat în casa mamei lui Cristi. Mi-a propus să întreţinem relaţii sexuale şi în biroul lui de la Kiseleff (sediul central al PSD), însă l-am refuzat", povesteste Elena pentru ziarul Naţional. Tertipul folosit de politician a fost unul clasic, lipsit de... originalitate. "Îmi spunea că soţia lui, Mariana, e foarte bolnavă, fiind pe moarte. Îmi cerea să nu-l părăsesc în acest moment de cumpănă al vieţii lui. Îmi zicea să am răbdare pentru că tot ceea ce-şi doreşte este să rămână cu mine, după ce moare ea. Eu am crezut această poveste şi am încercat să obţin sprijin medical pentru soţia lui, dar atunci am aflat că totul e o mare minciună".

Mihai Bălăşescu, sex pe canapeaua lui Crin Antonescu?

Politicianul a fost tras de limbă chiar de iubita lui, care a vrut să-l discrediteze. Geloasă că a înşelat-o în repetate rânduri cu diverse doamne şi domnişoare, femeia s-a hotărât să-l înregistreze pe amantul iubăreţ în timp ce-i mărturisea că a întreţinut relaţii sexuale chiar pe canapeaua şefului cel mare din PNL, Crin Antonescu. Înregistrarea compromiţătoare a ajuns pe mâinile ziariştilor şi încă mai circulă pe internet.

Cristi Tabără acuzat că a violat o minoră

Presupusa victimă este fetiţa unei foste iubite a jurnalistului. Cea care a ţinut să menţină treaz acest scandal a fost chiar mama fetei care a ţinut-o din declaraţie în declaraţie o perioadă bună de timp, după ce a aşteptat un an de zile ca să facă publică povestea. Coincidenţă sau nu, tot scandalul a izbucnit cu doar câteva săptămâni înainte ca Tabără să se căsătorească. Din declaraţiile fetei rezultă că încidentul s-a întâmplat într-o zi în care jurnalistul a invitat-o la el acasă, acolo unde se afla şi mama ei. Cei doi au rămas singuri pe canapea pentru a se uita la un film, moment în care Cristi Tabără a început să o mângâie pe sâni şi în zona intimă, spunându-i "ce păcat că ai pantalonii pe tine". Alexandra spune că a încercat să fugă, dar "Cristi m-a tras spre el şi a încercat să-mi dea chiloţii jos. Am ripostat şi atunci a început să mă mângâie din nou pe sâni....", povesteşte fetiţa. Jurnalistul nu a vrut să dea nicio declaraţie la momentul respectiv, mulţumindu-se să spună că aşteaptă să se facă o anchetă în acest caz.

Florina Marincea, românca din patul lui Berlusconi

Orgiile sexuale în care este implicat tot timpul premierul italian sunt deja cunoscute de toată lumea, însă opinia publică din România a reacţionat în momentul în care s-a aflat că unele dintre... fetele lui Berlusconi este românca Florina Marincea. Sub pretextul că o va ajută să-şi realizeze visul de o viaţă, acela de a deveni vedeta tv, Berlusconi a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra de 26 de ani.

Fotbalişti la mâna Ioanei Popescu

Jurnalista care şi-a construit deja un renume demn de cele mai... bune filme porno, îşi ocupă mai nou timpul cu promovarea unui top pe care l-a realizat, în care vorbeşte despre experienţele sexuale pe care le-a avut cu fotbaliştii din România. Popeasca explică cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, dar şi cât sunt de dotaţi sau nu bărbaţii bărbaţii care i-au căzut la pat. Acest sfârşit de an a fost presărat din plin cu istorisirile brunetei.