România: 10 vedete cu sânii pe-afară din greşeală

Li se întâmplă şi lor să arate, fără să vrea, părţi ale corpului. Fie că au bustul prea generos, fie că sutienele, corsetele sau bluzele sunt prea mici, sânii ies pe-afară. Iată 10 vedere care şi-au expus sânii din greşeală, gratis, spre deliciul (sau oroarea) publicului.

Inna

La sfârşitul anului trecut, Inna a avut o apariţie extrem de sexy la un concert susţinut la Paris. Îmbrăcată într-o rochie decoltată şi foarte scurtă, ea le-a arătat fanilor sânii pe tot parcursul întregii apariţii pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din Franţa - Starfloor.


Raluca Bădulescu

În weekendul care tocmai s-a încheiat, Raluca a fost prezentă la concertul trupei britanice Blue care a avut loc într-un club din Pauleşti. Audienţa a fost "orbită" de altceva decât apariţia celor de Blue - punctul de atracţie a fost decolteul foarte adânc al Ralucăi. La un moment dat, sânii imenşi ai fiicei lui Doru Laurian Bădulescu – fost chestor al Senatului şi ex-secretar de stat la Ministerul Mediului – au scăpat din decolteu. Nu este prima oară când Raluca apare cu sânii pe afară...

Credit foto - Click

Anda Adam

La începutul acestei luni a păţit-o şi Anda la matinalul Antenei 1. Cântăreaţa a purtat o salopetă extrem de sexy cu un decolteu foarte adânc şi cu spatele gol. În timp ce dansa alături de trupa ei, şi-a arătat un sân, în direct. 

Andreea Mantea

Se poate lăuda că este vedeta de la "Dansez pentru tine" care a deschis calea către un nou obicei deja împământenit: sânii dansatori, care sar din bluze, sutiene şi rochii la fiecare ediţie a emisiunii. Pentru că a pus prea mult foc în dansul ţigănesc pe care îl executa, Andreea nu a simtit când unul dintre sâni i-a ieşit din maieu. Abia în momentul jurizării a aflat şi a fost extrem de ruşinată de incident.

Roxana Ionescu

La ediţia din primăvară a emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV, Mama Natură şi-a expus, în mod accidental, sânii. În timpul dansului mambo, sutienul Roxanei a alunecat, iar acesteia i s-a văzut sânul drept. Roxana şi partenerul său, Ştefan Rebeja, au primit trei de 9,5 şi un 8,5, poate şi datorită micului incident.

Corina Bud

Corina Bud a avut parte de un eveniment asemănător, tot în prima ediţie din acest an a emisiunii "Dansez pentru tine". În timpul numărului de salsa, cântăreaţa, ajutată de Edy Vasile, şi-a transformat rochia dintr-una neagră într-una colorată, moment în care i s-a văzut un sân.

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu nu a suferit niciun accident jenant în timpul prestaţiei la "Dansez pentru tine", ci şi-a lăsat sânii să zburde de bună voie. Celebrul dans în ploaie executat de Adelina într-o cămaşă albă transparentă a ţinut zile la rândul prima pagină a ziarelor.Iat-o aici cu Andrei, cel despre care se zvoneşte că ar fi băiatul lui Cătălin Botezatu.

Monica Columbeanu


Deşi de cele mai multe ori pictoriale sexy cu ea sunt extrem de scumpe şi niciodată nu îşi expune sânii, iată că a făcut-o, fără să vrea, gratis. S-a întâmplat în 2009 la un eveniment monden,  când Monica purta o rochie foarte decoltată semnată de Peter Murray.
 
Credit foto: Click

Iulia Vântur

Ea nici măcar nu se agită pe scena "Dansez pentru tine" şi tot îşi mai arată câte un sân în direct. Rochiile transparente sau cu decolteuri imposibile parcă sunt special concepute să mai lase câte un sân să iasă la vedere din când în când. Cu toate acestea, astfel de incidente nu pot egala nici pe departe gafa vedetei din primele ediţii, când le povestea telespectatorilor cât de frumos este în emisiunea "Surprize, surprize" pe care o prezintă alături de Ştefan Bănică Jr., uitând că se află de fapt la "Dansez pentru tine".

Ramona Gabor

Sânii ei au ieşit la vedere în 2009, la concursul organizat de Kanal D - "Rătăciţi în Panama". Sora Monicăi şi-a expus bustul siliconat în cadrul unei probe sportive. Fără să intre în panică, Ramona şi-a acoperit bustul şi a continuat concursul.