Rivalitate totală: Andreea Bălan nu-i vinde lui Keo jumătatea ei de casă

După ce s-au certat, cântăreața încearcă să scape de singurul lucru care îi mai leagă. Ea vrea să-și vândă partea din vilă, dar a refuzat prima ofertă, pe care i-a făcut-o chiar fostul iubit.

Andreea Bălan şi-a scos la vânzare partea ei de casă construită împreună cu Keo. Fostul iubit a dorit să preia tot imobilul, dar oferta făcută n-a fost pe placul ei, fiind cu câteva zeci de mii de euro mai mică decât şi-ar fi dorit solista.
Keo a cerut un preţ mai mic, motivând că terenul a fost oferit de părinţii lui. În plus, el a stat şi a supravegheat lucrările de construcție, scrie Click!.

Andreea n-a fost însă de acord și a preferat să scoată la vânzare jumătatea de vilă, pe care a cerut 200.000 de euro.

Ea a scris prețul și pe un afiș uriaș, lipit pe fațada casei.

După ce tranzacţia cu Andreea a picat, Keo se gândește să-și caute o altă casă, pentru că nu doreşte să locuiască cu nişte necunoscuţi dacă Andreea va reuşi să-și vândă partea ei, scrie ziarul citat.

Andreea Bălan (30 de ani) și Keo (36 de ani) s-au despărțit în aprilie, după o relaţie de aproape nouă ani, cântăreața acuzându-și iubitul că a înșelat-o.



Foto: Mediafax, Click!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2014