Războiul dintre Adelina Pestriţu şi Andreea Mantea. Bătălia pentru emisiunea WOWbiz!

Amatorii de cancanuri şi viaţă mondenă vor avea parte, din această seară, la Kanal D, de dezvăluiri în premieră şi poveşti de culise din viaţa vedetelor, deoarece reîncepe emisiunea „WOWBiz“.

Din păcate pentru fanii Andreei Mantea, aceasta a părăsit emisiunea, locul ei fiind luat de Adelina Pestriţu, care va fi asistenta lui Mădălin Ionescu. Frumoasa brunetă a anunţat pe contul ei de Facebook că va părăsi televiziunea Kanal D. Potrivit anumitor surse, ruptura dintre Mantea şi Kanal D s-a produs deoarece vedeta a cerut o mărire considerabilă de salariu. „Uneori, în viaţă avem parte de momente în care trebuie să luăm decizii foarte grele. Dacă acestea sunt bune sau nu, nu vom şti de la bun început. Trebuie să aşteptăm şi să trăim consecinţele. Am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulţumesc din tot sufletul, pentru că prin ei am fost alături de voi şi voi de mine“, a fost mesajul Andreei Mantea.

Gurile rele spun însă că Andreea Mantea a rămas fără locul de muncă tocmai din cauza Adelinei Pestriţu, cea care i-a locul la emisiune. „„Andreei i s-a căutat nod în papură.

În realitate, scopul a fost acela de a scăpa de ea pentru a i se face loc Adelinei, mai nou preferata şefilor“, au spus unele surse din Kanal D. Unul dintre principalele motive pentru care Adelina ar fi „lucrat-o“ pe Andreea Mantea este relaţia dintre fosta asistentă de la „WOWbiz“ şi Liviu Vârciu, fostul soţ al Adelinei Pestriţu.

Vârciu i-a făcut mai multe declaraţii de dragoste Andreei, iar acestea se pare că nu i-au picat tocmai bine Adelinei. La sfârşitul anului 2011, paparazzii reuşeau să-i surprindă pe Liviu Vârciu şi Andreea Mantea în câteva ipostaze tandre, iar prima care a fost întrebată despre relaţia celor doi a fost Adelina Pestriţu. „Nu mă afectează în niciun fel. Trecutul l-am ambalat frumos şi l-am băgat într-un cufăr la care nu vreau să apelez, poate doar în momentele de nostalgie îl voi deschide. În acest caz nu mă încearcă niciun sentiment. Viaţa fostului meu soţ nu mă priveşte. Nu mă priveşte nici dacă relaţia lor durează până la orgasm şi nici dacă se ajunge la căsătorie“, a fost răspunsul tăios dat de vedeta Kanal D.



Tot atunci, Adelina a fost întrebată dacă îi poartă pică Andreei, iar răspunsul ei a lăsat loc de interpretări.

„În afara faptului că împărţim acelaşi scaun de machiaj la Kanal D, nu ne leagă nimic. Nu suntem prietene şi nici nu am de ce să-i port în vreun fel pică. Alta ar fi fost situaţia dacă mi-ar fi fost prietenă bună, dar în acest caz nu mă răneşte în niciun fel“, spunea, la acea vreme, Adelina, care pare să nu fi uitat de escapada fostului ei soţ cu Andreea Mantea şi a lovit-o pe aceasta din urmă atunci când se aştepta mai puţin.

După câteva luni de la acest incident, au apărut din nou informaţii conform cărora Vârciu are o idilă cu Andreea, iar prezentatorul de la Kanal D a făcut un gest surprinzător chiar în timpul emisiunii „Roata norocului“. Fostul soţ al Adelinei a îngenuncheat în faţa Andreei şi a cerut-o pe aceasta de nevastă. „În premieră vă spun, viitoarea mea soție este aici! Vreau să o cunoașteti cât de harnică, frumoasă, deșteaptă și cuminte este...
Andreea Mantea. Andreea, știi că sunt un bărbat devotat ... vrei să fii soția mea? Draga mea Andreea, de prima oară când te-am strâns în brațe și mi-am împreunat buzele cu ale tale, am simțit că tu trebuie să fii soția mea! Vrei să fii lângă mine, la bine, și la rau, si numai moartea să ne despartă, nu vreun milionar? Da sau nu?“
, i-a spus Liviu Vârciu.

Luată prin surprindere, Andreea Mantea nu a ştiut cum să răspundă. „Eu zic să așteptăm, să vedem cum decurge această emisiune. Să vedem cum ne înțelegem, dacă îmi place aici la tine și, dacă îmi place, rămân de tot. Toată viața mi-am imaginat acest moment“, a spus vedeta.



Se pare că toate aceste ieşiri ale lui Liviu Vârciu i-au fost fatale Andreei Mantea, care acum e disperată că nu-şi găseşte un loc de muncă. Conform ziarului Click, Mantea speră să îşi găsească în curând un job şi bate la uşile televiziunilor în speranţa unui post bine plătit.

„Stăteam 12 ore pe zi la muncă, nu ştiam cum să fac să fie bine şi când nu era totul perfect, nu aveam linişte. Ştiu foarte bine ce am muncit şi cât am muncit. Şi acum nu mă grăbesc să aleg greşit, ci vreau ceea ce m-ar face fericită, ce m-ar împlini... Mă gândesc... Mi-am dat câteva zile, dar trebuie totuşi să dau un răspuns repede. Nu s-a pus niciodată problema de bani la mine. Chiar nu! Atât timp cât te duci cu zâmbetul pe buze la muncă şi ai sufletul liniştit, nu e cazul“, a spus Andreea Mantea, pentru Ziarul Ring.

2 Septembrie 2013