Războaiele Iuliei Albu. 4 vedete cu care s-a certat în ultimele luni!

19 Februarie 2015
În ultimul an, Iulia Albu s-a făcut remarcată datorită emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, unde are o rubrică despre modă, ea fiind critic vestimentar. Din cauza acelei rubrici, fosta soţie a lui Mihai Albu a intrat în conflict cu mai multe vedete.

Oana Roman a acuzat-o pe Iulia Albu că este prost crescută

Iulia Albu şi Oana Roman s-au certat, zilele trecute, la WOWbiz. Fiica fostului premier al României a spus despre fosta soţie a lui Mihai Albu că este prost crescută şi nu are bun simţ. În replică, Iulia Albu i-a spus Oanei Roman că are ruj pe nas şi o plictiseşte cu tot ce spune.

Irinel Columbeanu a trimis-o acasă pe Iulia Albu

Săptămânile trecute, Irinel Columbeanu a fost criticat de Iulia Albu din cauza ţinutei pe care acesta a purtat-o la premiera unui film. Deranjat de afirmaţiile Iuliei Albu, Irinel Columbeanu a mers la WOWbiz, pentru a se lua de fosta soţie a lui Mihai Albu.

"Eu m-am îmbrăcat așa pentru că mă duceam la un film pentru copii. Pretindea că nu știe unde sunt, deci a început cu stângul această experiență. Emiți judecăți, te-ai transformat într-un magistrat în acest domeniu. Nu înțeleg de ce te-ai supărat așa repede. Magistratul trebuie să fie obiectiv, nu trebuie să ignore împrejurările. Tu cum te îmbraci când te duci la film? Părul pe care îl ai în ochi te împiedică să distingi culorile. Du-te acasă, apucă-te să înveți, fă-ți temele, lasă găinile", i-a spus Irinel.

Bianca Drăguşanu, acuzată că are rochia murdară

La sfârşitul anului trecut, între Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu a pornit un adevărat război. Prezente în platoul emisiunii WOWbiz, cele două s-au atacat non-stop.

"Pentru ţinuta ei din această seară, Bianca va primi nota 5. Este mult mai bine îmbrăcată ca de multe alte dăţi. Ai rochia murdară de fond de ten. Ai ceasul ăla la mână, care costă 20.000 de euro, şi nu avea ce să mai caute şi colierul acela la gât. Cerceii din urechile tale nu sunt cu diamante, clar", a spus Iulia Albu.

"Am murdărit şi canapeaua. Ar fi culmea acum să râzi şi de problemele mele de sănătate. Nu ai argumente, eu zic să nu te mai maimuţăreşti, ca să ne înţelegem", i-a replicat Bianca.

Iulia Albu nu reprezintă nimic pentru Loredana Chivu

La începutul acestui an, Iulia Albu s-a luat de asistentele TV, afirmând că nu ar putea să comenteze ţinutele acestora, deoarece este ca şi cum ar intra într-un dialog cu un glob de Crăciun.

“Nu mă interesează ce spune Iulia Albu. Pentru mine, ea nu înseamnă nimic. E normal să-şi dea cu părerea, pentru că altfel nu ar mai apărea la televizor”, a spus Loredana Chivu.