Oana Zăvoranu: Top 7 crize la TV

Istoria unor scandaluri puse în scenă de vedeta TV. Când apare Oana Zăvoranu, ne aşteptăm clar să apară scântei, pentru că diva este recunoscută pentru rapiditatea cu care se enervează.
Istoria unor scandaluri puse în scenă de vedeta TV. Când apare Oana Zăvoranu, ne aşteptăm clar să apară scântei pentru că diva este recunoscută pentru rapiditatea cu care se enervează. Fie că are dreptate sau nu, Oana Zăvoranu face spectacol din orice, reuşeşte să enerveze pe toată lumea în timp ce ea se agită. Acesta pare să fie secretul succesului ei, demonstrat de cifrele de rating pe care le fac emisiunile în care este invitată.

De-a lungul carierei de vedetă TV, Oana Zăvoranu a intrat în conflict cu mulţi dintre colegii de breaslă, dar şi cu propria familie. Chiar în aceste zilei se află în plin scandal cu Pepe, bărbatul care i-a fost alături timp de 7 ani. Astăzi vom prezenta 7 dintre cele mai importante scandaluri în care cap de afiş a fost diva, fie că vorbim despre cel împotriva mamei ei, fie că ne amintim de momentul în care a dat-o afară din emisiune pe Monica Columbeanu.

Mărioara Zăvoranu făcută cu ou şi cu oţet


Aflată în plin proces de împărţire a averii cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, diva nu se sfieşte să-şi jignească şi blesteme mama. În nenumăratele intervenţii televizate pe care le-a avut Oana Zăvoranu pe acest subiect, cei care nu ştiau despre ce este vorba ar fi putut concluziona clar că Zăvo îşi blesteamă cel mai mare duşman, nicidecum mama.
Apogeul scandalului media a fost atins în momentul în care diva a ars, în direct, o parte din cadourile pe care le-a primit de la cea care i-a dat viaţă, printre care o haină de blană extrem de scumpă. Aici ai dovada.

Tatoiu, nimicită!


De tirul şi jignirile fostei vedete Acasă TV nu a scăpat nici Monica Tatoiu care, la un moment dat, şi-a permis să nu o laude pe divă. Deranjată până peste de tupeul fostului director Oriflame, Zăvoranu a trecut la atac.



Simona Sensual la un pas să fie bătută


Invitată la emisiunea pe care Oana Zăvoranu a moderat-o la OTV, Sensuala a refuzat să vorbească despre planurile profesionale pe care le are, sfidând-o aproape pe moderatoare. Acest comportament nu putea decât să o enerveze la culme pe vulcanica Querida care, după ce că a dat-o afară în direct, a ameninţat că şi o bate după emisiune, informează showbiz.ro. "Dacă îi dădeam o directă de dreapta îi zburau toate clemele din păr."



Monica Columbeanu, umilită


Fosta Scorpie de la Izvorani şi-a găsit naşul în persoana Oanei Zăvoranu. Pentru că Monica a îndrăznit să o ameninţe şi să-i impună să taie la montaj scenele care nu-i conveneau dintr-o emisiune la care a fost invitată, Zăvoranca s-a dezlănţuit.
A jignit-o, a umilit-o, a ameninţat-o, a dat-o afară din emisiune şi, mai mult decât atât, a difuzat toate acesle imagini.



Oana Roman şi gogoaşa înfuriată


Pentru că a îndrăznit să-i ia apărarea prietenelui ei mai vechi, Pepe, în scandalul de divorţ dintre el şi Oana Zăvoranu, diva a taxat-o rapid. A declarat în direct la Capatos că fiica fostului ministru este o gogoaşă înfuriată şi, mai mult decât atât, a acuzat-o pe aceasta că ar fi îndrăgostită de Pepe de foarte mult timp. Mai multe aici.

 

Pepe, homosexual, cămătar, ţigan


Acestea au fost o parte dintre "laudele" pe care le-a avut de spus Querida la adresa soţului ei. Supărată că acesta a părăsit-o şi că a obligat-o să părăsească locuinţa în care a stat în ultimii 7 ani, Oana Zăvoranu a uitat de dragostea pe care i-a purtat-o artistului şi a întors tunurile asupra lui. Iată o parte din atac.

Nici socrii nu au scăpat de furia starletei


Faptul că Oana nu a fost acceptată de părinţii lui Pepe este cunoscut de toată lumea. Însă, de-a lungul timpului, relaţiile dintre ei s-au schimbat, Oana Zăvoranu devenind în timp un membru cu drepturi depline în familia soţului ei.

Mai mult decât atât, ea începuse să vorbească frumos de părinţii lui Pepe, declarând că a trecut peste momentele în care nici nu puteau să se vadă faţă-n faţă. Asta pâna acum, la divorţ, când furia ei s-a abătut şi asupra lor. Iată ce a avut de declarat.

24 Martie 2011