Oana Zăvoranu şi relaţia cu mama ei. De ce s-au certat şi înainte de moartea Mărioarei?

Oana Zăvoranu şi Mărioara, mama ei, s-au aflat de-a lungul timpului în mai multe conflicte una cu alta, principalul motiv fiind banii pe care vedeta urmează să-i moştenească.

În ultimele trei luni, cât a stat Mărioara internată în spital, scandalul a fost şi mai mare, Oana acuzându-şi mama că se preface şi, de fapt, nu este bolnavă. Din păcate, bruneta nu a avut dreptate, iar mama ei s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 17 aprilie.

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu a fost invitată aproape zilnic la WOWbiz, acolo unde şi-a atacat non-stop mama.

Mai mult decât atât, pentru a le demonstra tuturor că Mărioara minte şi că stă în spital doar pentru a atrage mila publicului, Oana şi-a vizitat mama la spital cu doar câteva zile înainte ca aceasta să moară. „Oana, discuţia cu tine este un fiasco. Nu am crezut că pot să am un copil cu un asemenea caracter. De ce ai venit la mine? Tu ai venit la mine ca să faci circ. Mamă, eu cred ca la creier ai probleme“, i-a spus Mărioara fetei sale.

„A făcut cea mai mare greşală când m-a chemat pe mine la spital.
A crezut că nu am curaj să mă duc. Dar a greşit mult, nu trebuia să facă aşa ceva. Banul nu e important, mama mea m-a învăţat că numărul lor contează“
, a replicat Oana Zăvoranu.

Pe lângă dialogul dintre cele două, Mărioara Zăvoranu a mai spus la Kanal D că, până nu moare, Oana Zăvoranu nu vede nicio parte din avere. Potrivit tabloidelor, în replică, Oana Zăvoranu ar fi spus că vrea să mai fie căutată de reporteri doar atunci când mama ei va fi moartă.

20 Aprilie 2015