Oana Zăvoranu: 6 semne că are nevoie de ajutor specializat

Mulţi dintre cei care o văd sistematic pe Oana Zăvoranu la televizor spun că are probleme de sănătate. Alţii se regăsesc în parte dintre poveştile pe care le înşiră ea în faţa opiniei publice, iar alţii o compătimesc, acuzându-i mama, fostul soţ, vrăjitoarele sau anturajul.
Mulţi dintre cei care o văd sistematic pe Oana Zăvoranu la televizor spun că are probleme de sănătate. Alţii se regăsesc în poveştile pe care le înşiră în faţa opiniei publice, iar alţii o compătimesc, acuzându-i mama, fostul soţ, vrăjitoarele sau anturajul. Oricare ar fi situaţia, trebuie realizat faptul că Oana Zăvoranu este un personaj cu ceva probleme şi, privită în profunzime, există o serie de semne evidente că are nevoie de ajutor specializat.

1. Instabilitate emoţională


Oana Zăvoranu are o capacitate incredibilă de a trece de la o stare la alta. Acum îşi înjură mama, iar peste câteva minute îi înjură pe cei care îi acuză mama de diverse lucruri. Bruneta trăieşte într-o lume a extremelor, iar acest lucru se vede clar din comportamentul pe care îl afişează. Privind per ansamblu situaţia ei, se poate vedea clar că de-a lungul timpului, tocmai din cauza acestor schimbări bruşte de comportament şi-a pierdut credibilitatea în faţa publicului, dar şi în faţa oamenilor de televiziune care încă îi mai dădeau credit. Vezi, spre exemplu, relaţia pe care... nu o mai are cu Dan Capatos.

2. Procesomania


Faptul că Oana Zăvoranu trăieşte într-un proces continuu nu mai este nicio noutate pentru nimeni. Dacă nu se judecă cu mama, se judecă cu Pepe, iar dacă aceştia sunt uitaţi, pentru moment, este rândul vrăjitoarelor cărora, până la urmă, le-a desfiinţat afacerea. Înainte de a fi cunoscută pentru realizările din zona showbizzului, loc unde se presupune că ar trebui să activeze din punct de vedere profesional, Zăvo este cunoscută pentru numărul infinit de drumuri pe care le face la judecătorie.

3. Obsesia că este bolnavă


Drumurile Oanei Zăvoranu la camera de gardă a spitalelor sunt, de asemenea, din ce în ce mai dese. Fie în urma unor tentative de sinucidere, aşa cum a lăsat Pepe să se înţeleagă în timpul procesului de divorţ, fie din cauza unei sarcini pierdute într-o cafenea din Dorobanţi, fie din cauza unei lipse de calciu acute, bruneta face ce face şi este dusă cu targa de acasă la spital, de unde iese pe semnătură. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi zilele trecute, iar presa toată a luat cunoştinţă de acest lucru, chiar dacă vedeta declară că nu a vrut să se ştie. "Nu mă simt bine deloc, cred că am avut o cădere de calciu şi mi s-a făcut rău. Nu puteam să dorm, am încercat să iau ceva de somn şi nu şi-a mai făcut efectul. Erau nişte pastile prescrise de doctor. Am încercat să o iau spre baie şi m-am lovit de uşă, am simţit că îmi pierd direcţia. Aveam o gheară aşa şi simţeam că nu mai pot să respir. Nu am mâncat nimic că nu suport mâncarea. Nu am putut bea nici lapte. Mai departe nu mai ştiu nimic, nu mai ţin minte", descria Oana stările care au determinat-o să sune la 112.



4. Logoreea, punctul forte al fostei soţii a lui Pepe


Să încerci să întrerupi discursul Oanei Zăvoranu este ca şi cum ai încerca să înoţi împotriva curentului. Când se porneşte să explice ceva te ia de la Adam şi Eva, te plimbă puţin prin prezent şi încearcă să-ţi creioneze şi viitorul. "Am trăit ca o flacără, intens, care se va stinge, când se va stinge! Nu pot să spun ce mi s-a întâmplat. Nu sunt singură, au fost lângă mine oameni cărora le mulţumesc foarte mult. S-a întâmplat un lucru la care nu mă aşteptam şi vreau să cred că ce se întâmplă nu este adevărat şi că instinctul meu nu m-a părăsit acum. Sunt lucruri care se vor demonstra altfel cu timpul poate. Nu mă refer la escroacele de vrăjitoare, care sunt acum după gratii (...) Nu pot să discut despre ce s-a întâmplat nu pentru că mă ascund de cineva, dar nu vreau să cred că am pierdut un om la care eu am ţinut foarte mult. Este cel mai greu în momentul în care trăieşti de câteva zile într-o incertitudine. Îţi pui încrederea în nişte oameni şi nu ştii, de fapt, cine sunt. Cred că toată lumea ştie la cine mă refer". Acesta este o parte din discursul pe care l-a ţinut la Cancan TV, după câteva ore de la cea mai recentă externare din spital.

5. Nevoia excesivă de fi în centrul atenţiei


Dorinţa de a apărea în faţa publicului este evidentă şi necesară în cazul vedetelor. De asemenea, necesare sunt şi motivele pentru care trebuie să se întâmple acest lucru şi, când vorbesc de motive, mă refer clar la cele profesionale. De câţiva ani buni încerc să aflu care sunt motivele profesionale care o aduc pe Oana Zăvoranu în faţa publicului şi, din păcate, nu găsesc niciunul. De telenovele s-a lăsat de mult, emisiuni nu mai prezintă, iar de cântat... să ne amintim că totul a fost o amăgire urâtă. Şi, totuşi, ea încă revine şi revine la TV. Fie că dansează pe Facebook, se ceartă cu mama, cu vrăjitoarele sau leşină pe unde apucă, Zăvo e în prime-time fără doar şi poate.



6. Neîncrederea în forţele proprii


Vizitele dese la vrăjitoare, dorinţa exacerbată de a i se spune că este cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă, lipsa de modestie de care a dat dovadă de-a lungul timpului, toate acestea sunt exemple clare care ascund o lipsă acută de încredere în forţele proprii. Să ne amintim cum vedeta are în permanenţă nevoie să fie susţinută, aprobată de cineva. Până şi înclinaţia spre relaţiile amoroase cu bărbaţii mai mici ca vârstă, actualul ei iubit având doar 26 de ani, are menirea de a-i satisface egoul propriu, acela de a domina cu orice preţ.

8 Februarie 2012