Nunţile anului 2013 în România. Află cine a mers la altar!

21 Decembrie 2013
Anul 2013 nu a fost unul la fel de plin ca anul 2012, existând însă multe cupluri celebre care au ales să-şi oficieze relaţiile.

Bianca şi Victor Slav, nunta anului

Cel mai important eveniment monden al acestui an a fost, de departe, nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Cei doi s-au căsătorit în toamnă, însă în presă au apărut deja informaţii potrivit cărora Bianca şi Victor ar urma să divorţeze anul viitor.

Elena şi Lucian Bute, nuntă cu 500 de invitaţi

Pe locul doi ca importanţă şi mediatizare a fost nunta lui Lucian Bute. Boxerul român şi-a unit destinele cu aleasa inimii, Elena, alături de ei fiind prezenţi aproximativ 500 de invitaţi.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au petrecut la Poiana Braşov

În luna noiembrie a acestui an, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au făcut o petrecere mare, cu peste 300 de invitaţi, în Poiana Braşov, cu ocazia nunţii lor.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au ales Poiana Braşov pentru că aici se află hotelul de lux al naşilor lor, familai Munteanu, locaţia considerată de ei perfectă pentru importantul eveniment, notează Libertatea.

Oana Ioniţă a schimbat trei rochii de mireasă la nuntă

Bebeluşa Oana s-a căsătorit în acest an cu Florin Budnaru, naşi fiindu-le Mihai Găinuşă şi soţia lui. La fericitul eveniment, Oana Ioniţă a schimbat trei rochii de mireasă.

Celia, nuntă la conac

Cântăreaţa Celia şi iubitul ei, australianul Ardeli, s-au căsătorit în România, lângă Deva. La biserică, artista şi-a făcut apariţia într-un Bentley decapotabil de epocă, iar petrecerea a avut loc la un conac, fiind invitate aproximativ 300 de persoane.

Adina Alberts s-a căsătorit cu Viorel Cataramă

Viorel Cataramă şi Adina Alberts s-au căsătorit în vara acestui an, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Evenimentul a avut loc la reşedinţa din Snagov a omului de afaceri, iar Adina a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă cumpărată de la Londra.