Nunta Biancăi Drăguşanu. Cum au fost îmbrăcate vedetele feminine invitate

1 Octombrie 2013
Weekendul abia încheiat a fost unul de foc pentru presa românească. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au făcut nunta pe 29 septembrie, acesta fiind cel mai important eveniment al anului, după cum au notat tabloidele.

Nunta nu le-a dat bătăi de cap doar mirilor, ci tuturor invitaţiilor, care au fost nevoiţi să se gândească bine înainte de a-şi alege hainele de gală, pentru a nu se face de râs.

Majoritatea doamnelor şi domnişoarelor invitate la nunta Biancăi cu Victor au sperat că vremea va fi una frumoasă, aşa că şi-au luat rochii scurte şi decoltate, însă vremea a fost una ploioasă.

Nicoleta şi Iuliana Luciu s-au fotografiat împreună

Două dintre cele mai elegante vedete prezente la nunta Biancăi Drgăuşanu cu Victor Slav au fost surorile Luciu. Nicoleta şi Iuliana au purtat rochii lungi, din voal de mătase, strânse pe talie, astfel încât silueta să le fie pusă în valoare.

Daniela Crudu i-a dansat din buric Biancăi

Chiar dacă la cununia religioasă nu a fost prezentă, Daniela Crudu a mers la petrecerea de la restaurant. Vedeta s-a dus şi la masa mirilor, acolo unde i-a dansat din buric Biancăi.

Alina Radi a prin buchetul miresei

Fosta iubită a lui Nick Rădoi, afaceristul român stabilit în Statele Unite, a fost cea care a prins buchetul miresei.

Mama Biancăi Drăguşanu, foarte elegantă

Madi Drăguşanu, mama Biancăi, a fost una dintre primele persoane care au ajuns la biserică înainte de cununia religioasă a fiicei ei. Îmbrăcată într-o rochie albastră, foarte elegantă, aceasta a atras toate privirile.

Bianca Drăguşanu a avut o rochie care a costat peste 5.000 de euro

Bianca Drăguşanu a atras toate privirile într-o rochie din dantelă franţuzească, creată special pentru ea şi care a costat peste 5.000 de euro.