Nicoleta Luciu, din nou mamica, anul viitor

Rolul de mama a transformat-o radical pe Nicoleta Luciu, iar asta nu-i displace. Anul viitor vrea sa-i faca un fratior sau o surioara lui Zsolt Jr, dupa cum a declarat intr-un interviu exclusiv, acordat revistei Story.

Rolul de mama a transformat-o radical pe Nicoleta Luciu, iar asta nu-i displace. Anul viitor vrea sa-i faca un fratior sau o surioara lui Zsolt Jr, dupa cum a declarat intr-un interviu exclusiv, acordat revistei Story.

“Anul viitor imi doresc sa ii facem un fratior. Nu vreau sa fie diferenta mare de varsta intre ei, ca sa se inteleaga cat mai bine unul pe celalalt si sa fie foarte apropiati. Rolul de mama este cel mai frumos rol posibil. Daca stiam ca este asa de frumos, faceam de mult timp un copil.

Nu este greu, dar ai mereu o grija, esti stresat cand esti plecat de acasa. Eu ma gandesc daca se trezeste, daca este invelit, daca a mancat suficient si asa mai departe. Stiu ca este pe maini bune, dar tot imi este greu sa ma detasez cand plec de acasa”, spune Nicoleta.

“Frumusetea mea”, “iubirea mea”, “dragostea lui mama”, “buzele mele senzuale”, “voinicul lui mama” sunt doar cateva dintre modurile in care Nicoleta isi alinta baiatul de aproape opt luni.
In schimb, din cand in cand, el o rasplateste rostind foarte clar cuvantul „mama”, in limba romana. Cand va mai creste putin, va exersa si in maghiara.

Tot timpul ei ii este dedicat lui Zsolt Jr.


Cand nu are filmari pentru telenovela “Regina”, Nicoleta isi dedica timpul micutului ei. “Eu ii prepar toate mesele, ii fac baita, ma joc cu el, iar cand il pun sa-i fac masaj, mai nou, se intoarce pe burta si merge de-a busilea. Avea 3 luni cand a intrat prima oara in piscina.
Acum face scufundari, inoata la un metru sub apa impreuna cu instructoarea, iar acasa exerseaza in cada”
, povesteste Nicoleta.

Despre planurile ei in domeniu muzical, actrita spune ca le-a lasat balta pentru moment. “Am renuntat la muzica pentru o perioada, deoarece Zsolt trece prin cea mai frumoasa etapa - invata sa mearga, ii cresc dintisorii, spune primele cuvinte si vreau sa fiu alaturi de el cat mai mult timp, sa nu ratez niciun moment important”, declara Nicoleta Luciu in ultimul numar al revistei Story.

Foto: Adrian Stoicoviciu