Naşterea celui de-al doilea copil al lui Pepe a reaprins războiul cu Oana Zăvoranu

Raluca, soţia lui Pepe, a născut pe 5 aprilie, chiar de Florii, o fetiţă de 3,49 de kilograme şi 51 de centrimetri, care a primit nota 10 din partea medicilor. După cum a anunţat artistul, micuţa, care este a doua fetiţă a cuplului, se va numi Rosa Alexandra Pascu.

Pepe a stat alături de soţia lui pe toată durata operaţiei de cezariană, iar Andra, naşa lor, a postat imediat pe Facebook o fotografie în care ea apare alături de Raluca, în spital.

"S-a născut finuţa mea, Rosa Alexandra, fiica lui Pepe şi a frumoasei lui soţii, Raluca. Ce nume putea purta fetiţa lor frumoasă ca un vis, dacă nu unul de floare, care să adune în el toată frumuseţea şi dragostea pământului? A venit pe lume de Florii. Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru ei. Şi m-am emoţionat foarte tare când mi-au spus că au ales numele Alexandra pentru că aşa mă cheamă pe mine", a scris artista pe celebra reţea de socializare.



Dacă mai multe vedete l-au felicitat pe Pepe pentru cea de-a doua lui fetiţă, Oana Zăvoranu, fosta soţie a artistului, nu i-a făcut urări de bine, ci a profitat de moment pentru a-şi ataca din nou fostu partener.

"Mă bucur că a fătat calul lui Rapunzel şi s-au mai împuiat cu încă o iapă.
Ei oricum îşi doresc copii şi el e bucuros că are tot fată. Prevăd şi îi doresc încă 6-7 iepe ca să-l dispere pe «fericitul tătic», care vreo lună iar nu mai trece pe acasă de bucurie. Asta o să-i fete numai pirande, pentru că ea aşa poate, dar mă bucur pentru bucuria lor şi ştiu că această pirandă nou-născută este tot din «dragoste curată» făcută şi cred că e mare «distracţie» în casă"
, le-a spus Oana Zăvoranu celor de la Click. Ea a continuat atacul asupra Ralucăi şi a numit-o pe aceasta, într-un interviu acordat celor de la WOWbiz, Fiona.

În ciuda declaraţiilor date de Oana Zăvoranu, Pepe s-a ferit să comenteze spusele fostei lui soţii şi doar le-a mulţumit tuturor celor care i-au trimis mesaje frumoase.

"Mulţumim din suflet pentru toate mesajele frumoase şi urările trimise cu dragoste din partea tuturor! Rosa Alexandra a venit pe lume şi e înconjurată de mulţi oameni plini de bunătate şi iubire. Vă dorim viaţă frumoasă, plină de realizări şi, credeţi-mă, copiii sunt realizările în viaţă şi adevărata împlinire sufletească", a scris Pepe pe pagina lui de Facebook.

Reacţia Oanei Zăvoranu este una destul de ciudată, ţinând cont că în urmă cu aproximativ o lună de zile afirma că încă îl iubeşte pe Pepe şi că îi este dor de el. "Sunt într-un moment atât de fericit în viaţa mea, încât nu mai am resentimente pentru nimeni.

Îmi este dor de prietenul Pepe, de bărbatul pe care l-am iubit. Mi-aş dori să nu mai existe atâta otravă între noi. Nu poţi şterge şapte ani în care ai dormit în pat cu un om şi l-ai iubit. Simt nevoia uneori să îl iau în braţe, să simt mirosul tatălui meu, pentru că el se dădea cu acelaşi parfum, şi să-l întreb: 'Ce faci Pepe, îţi e bine?'. Sunt oameni care au avut copii împreună, care au avut mai multe de împărţit şi care au rămas în relaţii civilizate. El nu a vrut să dea ochii cu mine şi nu ştiu de ce. Eu nu mai am resentimente pentru el, sunt fericită din toate punctele de vedere, dar nu cred că e normal ca el să se strâmbe atunci când vorbeşte despre mine", spunea Oana Zăvoranu.

7 Aprilie 2015