Murat Yildirim: "Este placut sa stii ca munca iti este apreciata si peste hotare"

Face parte din generatia tanara de actori din Turcia si, in ciuda faptului ca este boboc, se bucura de foarte mare succes.

Face parte din generatia tanara de actori din Turcia si, in ciuda faptului ca este boboc, se bucura de foarte mare succes. Declara ca actoria a fost dintotdeauna o pasiune si un vis pe care a reusit, din fericire, sa-l realizeze. Daca este sa ne uitam in diploma de absolvire, vom vedea ca Murat Yildirim este inginer mecanic, insa acest lucru nu inseamna ca nu poate fi un actor de succes, fapt dovedit inca din anul 2003 cand si-a facut debutul in televiziune.

Primul sau rol in seriale tv a fost cel din "Olumsuz Ask" (O dragoste fara de sfarsit), pentru ca in urmatorul an, 2004, sa primeasca doua roluri in serialele "Butun cocuklarim" (Copiii mei) si "Buyuk yalan" (Minciuna).

Adevaratul succes l-a atins in 2006, cand a fost distribuit in serialul "Firtina" (Furtuna), rol care l-a ajutat foarte mult si in viata personala, pentru ca atunci a intalnit-o si s-a indragostit de sotia lui.

Mai mult decat atat, dupa succesul acestui serial a venit si rolul in lung-metrajul "Araf".

Mai multe despre Murat Yildirim, despre rolul pe care il interpreteaza in "Asi. Impotriva destinului", despre sotia sa, despre meseria pe care si-a ales-o sau despre ce face in timpul liber, in interviul de mai jos.

Toate intrebarile duc spre "Asi"...

Ce ne poti spune despre personajul pe care-l interpretezi in serialul "Asi. Impotriva destinului"?

Demir este un personaj pe care il interpretez cu mare drag. Pot spune ca este personajul meu preferat din cele pe care le-am interpretat pana in acest moment.

Care a fost prima impresie pe care ti-ai creat-o atunci cand ai citit scenariul acestui serial?

Mi-a placut foarte mult. De altfel, nu accept decat proiecte care imi plac si in care cred ca vor avea succes si ca mi se potrivesc.

Cum te-ai inteles cu partenera ta, Tuba Buyukustun?

Foarte bine. Este un om cu care am lucrat si lucrez cu placere.

Suntem profesionisti si fiecare incearca sa-si faca treaba in cel mai bun mod cu putinta.

Care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba doi actori ca sa comunice foarte bine pe scena sau in fata camerei de luat vederi?

In primul rand sa faca din pasiune ceea ce fac. Sa trateze totul cu maxima seriozitate. In momentul in care reusesc acest lucru sunt niste profesionisti si totul vine de la sine.

In Romania s-a creat o adevarata isterie o data cu lansarea acestui serial? Te asteptai sa aiba un succes atat de mare?

Ne asteptam, sau mai bine zis ma asteptam sa aiba succes in Turcia, insa nu si in alta tara. A fost o surpriza frumoasa.

Este  placut sa stii ca munca iti este apreciata si peste hotare.

9 Martie 2009