Moda Horror 2015. Top 10 cele mai neinspirate ţinute ale vedetelor din România

Vă prezentăm cele mai caraghioase vestimentaţii purtate de starurile noastre în acest an. Precizăm că nu toate sunt lipsite de gust, dar, uneori, o iau pe arătură din cauza disperării de a ieşi în evidenţă.

Loc 1, Iulia Albu, critic de modă

A devenit celebră prin pasiunea pentru găini. Apoi, s-a transformat în cronicar de modă, criticând vedetele pentru ţinutele lor. Ciudat, dar pe ea nu s-a analizat niciodată.

Loc 2, Antonia, solistă pop

Această ţinută de scenă şochează prin contrastul dintre fusta căreia îi lipseşte o bună parte şi bluza ca o armură, cu mâneci lungi. Antonia nu are un stil vestimentar şi nici nu poate fi un exemplu în acest sens. În general, se îmbracă amestecat şi conjunctural, fără a reuşi să transfere nimic din personalitatea ei, hainelor care îi acoperă trupul.

Loc 3, Anda Adam, solistă pop

Vedeta e însărcinată şi a fost prezentă la un eveniment, purtând o ţinută şocantă pentru o viitoare mamă. Hainele, extrem de masculine, multicolore şi lălâi au transformat-o într-o copie nereuşită de rapper ieşit la pensie. Anda Adam nu se poate lăuda nici ea cu gusturi rafinate în materie de modă.

Loc 4, Daniela Gyorfi, cântăreaţă

În această imagine, vedeta poartă o rochie neagră, încreţită neglijent, mult deasupra genunchilor. Picioarele dezvelite sunt aşezate în formă de X, iar atitudinea ei nu are legătură cu vreo emoţie sau stare pe care vrea s-o transmită. Se pare că Daniela Gyorfi a pozat fără a avea vreo oglindă prin preajmă.

Loc 5, Lidia Buble, solistă

Foarte în vogă în ultima vreme datorită idilei cu Dani, unul dintre realizatorii show-ului de dimineaţă de la Antena 1, Lidia apare aici într-o ţinută care pare de seară, fiind încălţată în sandale cu toc, urcate până la nivelul genunchiului. Deşi este mare vedetă, încă nu a reuşit să-şi construiască un stil vestimentar. Poate o ajută Dani, noul iubit, un tip care se îmbracă cu gust.

Loc 9, Bianca Drăguşanu, starletă

Un astfel de top nu ar fi avut valoare fără regina tabloidelor. Bianca are momente când e bine îmbrăcată, dar, trebuie să ştiţi că aceste momente apar doar atunci când o îmbracă alţii, adică stilişti sau creatori de modă. Când o face singură, iese ceva de genul ţinutei din imagine: pantaloni de camuflaj cu încălţări kitsch.

Loc 7, Andreea Bănică, solistă

S-a pozat lângă o prinţesă de jucărie. Aceasta din urmă e mai bine îmbrăcată decât vedeta noastră care are o rochie de voal maroniu peste o pereche de cizme de lac, înalte până deasupra genunchilor. E încinsă cu un corset de piele sado-maso şi poartă un sutien negru. Asta-i tot!  Orice se poate spune despre Andreea Bănică, numai că e expertă în haine, nu!

Loc 8, Andreea Bălan, cântăreaţă şi dansatoare

Păr verde fosforescent, rochie verde închis cu imprimeuri brodate, iar în picioare, sandale cu toc înalt, albastre, cu ciucuri. Aceasta e ţinuta de platou a Andreei Bălan şi pare mândră de ea. Se mai poate comenta ceva? Doar că Andreea Bălan, în materie vestimentară, nu a reuşit să se desprindă de sfârşitul anilor '90.

Loc 9, Delia, solistă

O ţinută cu care a fost la târgul auto. Cizme negre, extrem de înalte şi încărcate cu curele de piele şi catarame, asortate cu o fustă cu imprimeuri largi, un sacou lung din aceeaşi echipă cu fusta. Ţinuta pare desprinsă dintr-un episod al serialului Urzeala tronurilor, iar părul verde şi şapca vedetei o transformă într-o apariţie exotic de sumbră.

Loc 10, Corina, cântăreaţă

Vedeta apare într-o ţinută tinerească, de elevă care merge la şcoală pe bicicletă. Hainele sunt interesante, pantofii de asemenea, dar ce năruie întreaga construcţie e asocierea dintre vestimentaţie şi coafura de vrăjitoare. Tot aerul adolescentin se pierde în claia de păr platinat, în fardul gros şi voalul de pe faţă care aduce cu un ciorap tras pe chipul unui spărgător de bănci.