Modă: 9 ţinute de primăvară inspirate de Dana Rogoz

15 Aprilie 2012

Vedeta TV are un blog de fashion apreciat în lumea internauţilor. Fosta Abramburica postează diverse materiale despre ea, secvenţe din viaţă, poze din vacanţă, dar şi ţinute vestimentare. Stilul Danei este unul lejer, smart casual, pe care orice tânără îl poate adopta, fără prea mare efort.

1. Jeanşii, pantalonii fără moarte

Pentru zilele însorite de primăvară, când ieşi la o plimbare în parc, poţi să optezi pentru o pereche de jeanşi evazaţi, cu un tricou alb, simplu şi lejer şi un sacou până în talie. Ochelarii de soare sunt şi ei un must. Şi nu uitaţi de bicicletă!

2. Galbenul electric, culoare vedetă

Foarte multă lume se sperie de culorile electrice. Cei mai mulţi, sunt de părere că o astfel de culoare este greu de asortat şi de purtat. Dacă nu ştiţi cum să vă jucaţi şi să combinaţi culorile, puteţi opta pentru o rochie în tonuri electrice, iar accesoriile să fie într-o singură nuanţă (negru, alb sau nude).

3. Rochie primăvăratică

Şi pentru că tot a venit primăvara, iar soarele începe să se arate din ce în ce mai des, putem să ne dăm la rochiţe din mătase, scurte şi lejere. Botinele vor completa perfect ţinuta, iar o pălărie cu boruri mari îţi vor da un aer de mister şi senzualitate.

4. Ţinută elegantă

Pentru o seară specială, putem alege o rochie lungă, din mătase. O astfel de rochie oferă o eleganţă aparte. O putem purta cu tocuri stiletto şi un clutch colorat, pentru un look glamorous sau cu sandale flip flops şi multe brăţări, pentru un look lejer.

5. O zi la birou

Pentru acele zile în care nu mai ştii cu ce să te îmbraci şi nici prea mult timp nu ai la dispoziţie ca să-ţi alegi o ţinută, există nemuritorii jeanşi skinny. Nu-ţi mai trebuie decât  o bluză din mătase, un sacou cu tăieturi asimetrice şi o pereche de pantofi stiletto. Iar pentru a scoate ţinuta din anonimat, încearcă un colier statement, colorat.

6. Sacoul cu volane în talie

La mare căutare în acest sezon sunt volanele. Un astfel de sacou îţi va scoate ţinuta în evidenţă, iar nişte pantaloni de inspiraţie masculină se vor potrivi perfect cu acesta. 

7. Trenciul, mereu la modă

Pentru zilele ploioase, când soarele nu este prea darnic, nu trebuie să vă lipsească trenciul. Uşor de purtat şi de asortat, trenciul este haina perfectă pentru o perche de pantaloni, de jeanşi, o rochie sau o fustă. Pe scurt, trenciul merge la orice.

8. Boyfriend jeans

Boyfriend jeans este ideal pentru o ieşire cu fetele, la cafea. Purtat cu pantofi cu toc şi cu un plic supradimensionat, îţi va da un aer foarte chic. În zilele mai răcoroase puteţi opta pentru un pulover colorat. 

9. Broderia, vedeta sezonului

În acest anotimp, hainele brodate sau cu aplicaţii lucrate manual sunt la mare căutare. Alege şi tu o rochie sau o fustă brodată, în culori deschise. Te vei simţi foarte feminină şi vei fi, fără îndoială, foarte admirată.