Mircea Badea vrea să o ceară de nevastă pe Carmen Brumă! Va fi refuzat din nou?

Weekendul abia încheiat i-a pus faţă în faţă, în postura de adversari, pe Victor Ciutacu şi Mircea Badea, care au participat la un meci caritabil de baschet, intitulat „Confruntarea Greilor“.

În echipa lui Victor Ciutacu a jucat şi premierul Victor Ponta, iar după terminarea meciului, jurnalistul de la Antena 3 a dezvăluit că făcuse un pariu cu Mircea Badea: dacă prezentatorul emisiunii „În gura presei“ pierde, trebuie să o ceară de nevastă pe iubita sa, Carmen Brumă. „Am câştigat, iar Mircea ar trebui să-i dea inelul fotomodelei“, a spus Victor Ciutacu.

Această informaţie parcă a venit special pentru a infirma zvonurile apărute în urmă aproximativ cu un an, atunci când tabloidele notau că Mircea Badea şi Carmen Brumă s-au căsătorit în secret.

Cele două vedete TV se cunosc din anul 1999, atunci când Oreste le-a făcut cunoştinţă, iar din anul 2000 au lucrat împreună, la emisiunea „Noaptea târziu“. La acea vreme, realizatorul fusese întrebat pe cine preferă dintre cele două asistente ale sale, Adina Halas şi Carmen Brumă, Badea afirmând că o place pe Carmen.

Cu toate că au evitat destul de mult timp să se afişeze împreună, Mircea Badea şi Carmen Brună au apărut până la urmă la braţ la evenimente mondene şi au participat ca un cuplu la mai multe castinguri. Din cauza faptului că nu au fost văzuţi foarte des împreună, tabloidele au notat la un moment dat că relaţia lor s-ar fi dus pe apa sâmbetei. Însă, în anul 2010, Mircea Badea avea să facă lumină în legătură cu relaţia lor. „Căsătoria ţine de statut, aşa ştiu femeile din educaţia lor, de la mămica, de la mătuşa, de la colega de serviciu. O iubesc pe Carmen. Pe ea toată lumea o întreaba de ce nu se mărită, nu vreau eu să o iau de nevastă? Am cerut-o şi m-a refuzat. O să mai încerc, poate mă acceptă“, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii „Sinteza zilei“.

Carmen Brumă a confirmat cele spuse de Mircea Badea, însă doi ani mai târziu, în luna februarie a anului 2012. „Căsătoria mi se pare mai degraba anacronică. Şi am atâtea formalităţi în viaţa mea, de care nu reuşesc să scap, încât de ce mi-aş mai dori una? Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta în sine, aşa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă eşti în postura de mire sau mireasă“, spunea Carmen, pentru revista Tango.

Despre căsătoria dintre Mircea Badea şi Carmen Brumă a vorbit, în primăvara anului trecut, chiar mama realizatorului TV. „Carmen este o femeie foarte inteligentă, extrem de educată şi de aceea o admir enorm. Mi se pare potrivită pentru Mircea, au calităţi comune. Cu sau fără nuntă, sunt perfecţi împreună. Nu se mai fac acte în zilele noastre. Îmi doresc foarte mult nepoţi, însă Mircea şi Carmen nu au timp deocamdată, pentru că muncesc foarte mult“, afirma Mariana Badea.

Nici mama lui Carmen Brumă nu a putut să stea departe de acest subiect şi a completat-o pe Mariana Badea. „Se potrivesc perfect: el e un pic mai zglobiu, ea e un pic mai calmă. Ca orice părinte îmi doresc să-i văd la altar, însă, deocamdată, pentru ei nu a venit ceasul. Îmi doresc, evident şi nepoţei. Aş vrea să fie sănătoşi, inteligenţi şi să moştenească din calităţile părinţilor“, a spus Cecilia Brumă.

29 Ianuarie 2013