Mirabela Dauer: "M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că e locuită"

2 Noiembrie 2014
Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână.

"M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că e locuită"

Mirabela Dauer a dezvăluit la Antena Stars că are o pensie de doar 760 de lei și trebuie să urce pe scenă pentru a-și rotunji veniturile

"Vaccinurile sunt un mit, nu te protejează, te îmbolnăvesc"

Olivia Steer crede că vaccinarea copiilor este o practică periculoasă. Sursa: Libertatea

"Oare cum se va îmbrăca nebuna de Iulia Albu de Halloween? (...) Cred că am putea spune că mă voi costuma în... Iulia Albu"

Fashion editorul a scris pe Facebook că nu s-a deghizat niciodată de Halloween

"Sunt Ştefan Mihalache şi sunt dependent de tatuaje"

Connect-R a mărturisit, în emisiunea "Next Star", care este cea mai mare dependenţă a sa

"O simplă aluniţă mi-a transformat viaţa într-un calvar"

Ioana Maria Moldovan a declarat că nu va uita niciodată spaima pe care a trăit-o acum patru ani, când a fost suspectă de cancer de piele. Sursa: Click!

"Ţin minte când mama mea mi-a dat 50 de lei şi mi-a spus din banii ăştia tu trăieşti o lună şi nu ştiam ce să-mi iau de mâncare, erau situaţii în care beai ceai şi mâncai pâine"

Elwira Petre a dezvăluit pentru ziarul Adevărul că a trecut, împreună cu soțul său, Mihai Petre, şi prin momente dificile, în care nu o duceau bine cu banii şi erau nevoiți să facă multe sacrificii pentru pasiunea lor, dansul

"Am avut noroc să îl am alături pe soțul meu care mă susține foarte mult. Cred că pentru o femeie este esențial, dacă vrea să reușească în carieră, să aibă norocul să întâlnească un asemenea om"

Andreea Esca a vorbit, la Antena Stars, despre relația pe care o are cu soțul ei

"După standardele de la Hollywood, cred că mi-am asumat deja un mare risc nefăcând lifting"

Julia Roberts a vorbit, într-un interviu pentru You Magazine, despre controversa operaţiilor estetice pe care şi le-ar fi făcut actriţa Renee Zelwegger