Minunea salvării lui Gabriel Cotabiță. Cine sunt medicii care l-au readus la viață?

Gabriel Cotabiță a fost transferat, pe 16 mai, de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, după cum a declarat medicul Dana Safta.

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca au anunţat, printr-un comunicat de presă, că Gabriel Cotabiţă are stare generală bună şi se alimentează oral. „Pacientul se află în stare generală bună, echilibrat respirator şi hemodinamic, cu mobilitate prezentă şi se alimentează oral. A fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate şi recuperare complexă“, se arată în comunicatul Spitalului Floreasca.

Surse medicale au precizat, pentru Mediafax, că Gabriel Cotabiţă are nevoie de recuperare logopedică şi motorie, incluzând kinetoterapie şi fizioterapie.

Cotabiţă va sta internat în Clinica de Recuperare Medicală de la Spitalul Elias, condusă de profesor dr. Mihai Berteanu.

Imediat după ce Gabriel Cotabiță a fost mutat la Spitalul Elias, fetele artistului au postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia le mulțumeau tuturor medicilor care au avut grijă de tatăl lor până acum.

„Mulțumim întregii echipe a Spitalului Floreasca care a fost alături de noi trup și suflet și în special medicilor deosebiți care l-au ajutat pe tata să ajungă până în acest punct al refacerii sale: Prof.
Dr. Ioana Grințescu, dna Dr. Cristina Teodorescu și în mod deosebit Prof. Dr. Viorel Poalelungi și dnei. Dr. Dana Pavelescu.

Continuăm drumul alături de o echipă excepțională a spitalului Elias, care îl va ghida și sprijini pe tata pe parcursul procesului de recuperare“
, a fost mesajul postat de fetele artistului pe celebra rețea de socializare.

18 Iunie 2015