Mihaela Rădulescu îşi scrie o odă pe Facebook, transformând criticile în calităţi!

Într-o postare lungă, jurata emisiunii ”Românii au talent” imaginează un dialog în care desfiinţează toate bârfele rivalelor şi se prezintă ca o femeie totală şi fatală
Mihaela Rădulescu e o vedetă care se simte invidiată. Din acest motiv între ea şi ”celelalte” femei e o relaţie tensionată. Pornind de la această premisă, s-a apucat să enumere într-o postare pe Facebook toate criticile, dar cu un scop nobil, acela de a poza într-o personalitate care încearcă să schimbe mentalităţile conaţionalilor ei.
”Mai dă-o încolo pe Răduleasca, e dusă.
Băi, mie mi se pare ca e foarte în regulă. Are un corp care n-are nicio legatură cu vârsta, se vede că face mult sport. Face pe dracu', e tăiată toată. Şi la banii ei, normal că-şi permite. Bre, nu poţi să-ţi pui silicon în muşchi sau botox în braţe, alea arată bine doar dacă faci sport, mănânci ce trebuie, dormi cât trebuie. Nu cred că-ţi trebuie bani ca să ai voinţă şi chef să arăţi bine.
Haide, bre, mă leşi. N-ai auzit că şi-a scos nişte coaste ca să aibă talia aia?"
, a postat vedeta pe facebook, un dialog imaginar între ”poliţistul rău şi poliţistul bun” pentru a demonta ”bârfele” şi informaţiile negative despre ea.
1 Aprilie 2016