Mădălin Ionescu îi face idioţi pe semnatarii petiţiei Televiziune fără mizerii!

Peste 34.000 de oameni susţin documentul depus de realizatorii Cronicii Cârcotaşilor la CNA, iar parodia după melodia Deliei - Da mamă, sunt beată - aruncă audioviziualul în aer

În ultima emisiune a Cronicii Cârcotaşilor o parodie a melodiei Deliei, ”Da, mamă, sunt beată” aruncă audiovizualul în aer.
Cristina Caramarcu, solista trupei Jukebox, interpretează hitul atacând CNA-ul pentru incapacitatea de a stopa emisiunile mizerabile de la TV.
Această parodie are la bază o petiţie on-line depusă de realizatorii emisiunii Cronica Cârcotaşilor în aprilie acest an. Petiţia a fost semnată până în acest moment 35.000 de semnatari, fiind pe locul doi în clasamentul documentelor de acest gen afişate pe site-ul petiţii-online.ro.
Parodia a avut efectul scontat, generând o adevărată furtună pe Facebook. Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii Wowbiz de la Kanal D, a sărit să-şi apere show-ul tabloid:
”Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid !... Oameni buni ...tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg!

5 Octombrie 2015