Kate Moss, fashion-bomb la 40 de ani!

In varsta de 40 de ani, Kate Moss ramane unul dintre cele mai atragatoare modele ale momentului. In ciuda faptului ca a schimbat prefixul in luna ianuarie a acestui an, marile brand-uri internationale inca o prefera pe Katherine Ann Moss in campaniile de promovare si fac abstractie de stirile controversate care circula despre viata ei privata.

Kate este o “autoritate” in lumea modei si nu este de mirare ca a fost numita “contributing fashion editor” pentru revista Vogue, Marea Britanie. Kate a aparut de 33 de ori pe coperta prestigioasei publicatii si a participat deja la cateva shooting-uri ale revistei, in calitate de editor de moda.

“Este o evolutie normala a carierei ei. Aducand laolalta creativitatea si simtul estetic innascut, ea va aduce o contributie remarcabila in activitatea revistei Vogue”
, a declarat Alexandra Schulman, redactorul-sef al Vogue UK.

Acesta nu inseamna ca Moss isi va neglija job-urile de model.

Ea a anuntat ca va colabora  in continuare cu Topshop, Rimmel si Alexander McQueen si cu brand-ul italienesc Liu Jo (disponibil in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City) cu care lucreaza din 2011. Criticii de moda internationali au concluzionat ca Moss arata fresh si feminina in fotografiile campaniei Liu Jo, cu toate ca top-modelul si-a sarbatorit ziua de nastere intr-o petrecere extravaganta!

O lumina calda si serena o invaluie pe frumoasa Kate care se intinde languros pe o canapea, imbracata cu piese ce evoca stilul anilor ’70.
Piesele vestimentare “utility” se remarca prin paleta coloristica pudrata, in care predomina nuantele de caramiziu, lila si tabac. Piesa de rezistenta a colectiei este o jacheta din piele intoarsa cu detalii specifice trench-ului, combinata cu pantaloni cigarette si bluza cu imprimeu floral. Rochiile transparente, din voal ofera un aer boem colectiei, fiind completate de piesele din dantela, tricotajele fine si piesele din bumbac.