Justin Bieber a pozat în fundul gol: 86.000 de like-uri în câteva minute!

Starul canadian și-a făcut un obicei din a posta imagini surprinzătoare pe rețelele de socializare. După imaginile cu cele mai noi tatuaje, Justin Bieber revine cu o nouă "reușită" memorabilă. De data asta, el a pozat cu pantalonii jos și a postat fotografia pe Instragram. Până să se gândească de două ori, imaginea făcea deja furori pe internet!

Cu ochelarii de soare pe nas, purtând pe cap o şapcă neagră şi îmbrăcat cu un maieu de aceeaşi culoare, Justin s-a întors cu spatele spre camera foto şi şi-a dat jos pantalonii.

Artistul a şters imaginea de pe contul său din Instagram, dar în cele câteva minute în care mintea tânărului de 18 ani a făcut legătura între statul său de vedetă şi caracterul obscen al fotografiei, aceasta adunase deja peste 85.000 de like-uri. Încă o confirmare că a faptului că orice prostie se poate bucura de aprecieri pe scară largă dacă e difuzată pe reţelele de socializare. Mai ales dacă e comisă de o celebritate...



Justin Bieber nu este la prima ispravă de acest gen. De la despărţirea sa de Selena Gomez, cu care se pare că s-ar fi împăcat, artistul a postat mai multe imagini care surprind detalii intime, de la noile tatuaje până la maşinile sale sport sau alături de prieteni.



Cea mai recentă din acestea este o fotografie de pe Twitter, reţea în care are 33 milioane de urmăritori. Justin apare îmbrăcat în jeanşi foarte strâmţi, într-o ipostază care seamănă cu cea a lui John Travolta din filmul "Grease", notează cotidianul britanic Daily Mail.



Pe de altă parte, starul are un motiv bun să fie mulţumit în aceste zile. Procesul ce i-a fost intentat de o femeie care pretindea daune de 9 milioane de dolari, pentru că auzul i-ar fi fost definitiv afectat în urma participării, în 2010, la unul dintre concertele artistului, a fost anulat.

O sursă a declarat pentru site-ul TMZ.com că Stacey Betts a înaintat documentele prin care cerea închiderea cazului, invocând lipsa unui avocat şi astfel imposibilitatea de a merge mai departe cu procedurile de rigoare în acest sens, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Însă, deşi a renunţat, femeia este de părere că acuzaţiile pe care i le-a adus cântăreţului canadian sunt perfect întemeiate. Aceasta spune că, în 2010, când a participat alături de fiica ei la un concert al artistului în vârstă de 18 ani, acesta ar fi generat în rândul fanilor o aşa fenezie încât volumul ţipetelor acestora i-au afectat auzul.

Cazul a fost închis în ziua în care reclamanta, Stacey Betts, a înaintat cererea.


Foto: Hepta







Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Ianuarie 2013