Iuliana Marciuc: "Am apelat la un psiholog pentru a rezista"

Relatia ei cu Adrian Enache e notorie, cantaretul traind timp de 14 ani alaturi de doua femei, avand cu amandoua copii si implicandu-se in egala masura in viata fiecareia. Abia...
"Povestea mea nu este cu nimic deosebita. E adevarat ca mi-as fi dorit ca destinul sa nu-mi ofere acesti ani duplicitari. Nu asa am vazut eu la parinti, la prietenii nostri de familie, nu asa am fost educata", declara cu sinceritatea unui om care-si asuma viata, Iuliana Marciuc in ultimul numar al revistei Story.

Relatia ei cu Adrian Enache e notorie, cantaretul traind timp de 14 ani alaturi de doua femei, avand cu amandoua copii si implicandu-se in egala masura in viata fiecareia. Abia de curand a decis sa aleaga, sa divorteze, sa pastreze in viata lui o singura femeie.
In tot acest timp, ele au acceptat tacit situatia, poate doar cu mici revolte, pe care el reusea sa le stinga rapid. Nici una nu a denigrat-o pe cealalta, nici una nu a acuzat-o pe cealalta de ceva. L-au impartit pe Adrian si atat.

Un triunghi conjugal se tine cu acordul tuturor partilor

Nu este vorba despre vinovatie, considera Iuliana, pentru ca „un triunghi conjugal se tine cu acordul tuturor partilor. Cu siguranta fiecare dintre noi a avut partea lui de vina, fiecare a avut motivele lui sa-l sustina.
Altfel nu ar fi rezistat”
.

Spune ca nu i-a fost greu in calitate de amanta oficiala. "Nu, pentru ca relatia mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei povesti de iubire adevarate, incluzand momente de fericire nebuna, vacante superbe, petreceri alaturi de prietenii cu care imparteam momentele noastre, dar si zile de singuratate, incarcate de povara unei vieti, intr-un fel, clandestine. Spun 'intr-un fel' pentru ca noi ne-am afisat impreuna si nu ne-am ascuns niciodata iubirea".

Nu am divortat pentru el

S-a spus de-a lungul timpului ca Iuliana Marciuc a divortat de Remus Posea pentru Adrian, dar ca acesta din urma nu a facut acelasi gest pentru ea. „Nu am divortat pentru el, el nu ar fi existat daca intre mine si sotul meu lucrurile ar fi mers bine.
A existat o usa deschisa, pe care Adrian, cu calitatile lui de cuceritor si talentele reale pe care le are, a intrat”.