Isterie TV: Goana după asistente sexy

27 Ianuarie 2011

Realizatorii din televiziuni au inventat o nouă meserie, care nu este foarte bine plătită, dar care deschide multe uşi pentru fetele care aspiră la statutul de vedetă. Vorbim, bineînţeles, despre postul de asistentă TV, "meserie" pentru care se organizează astăzi adevărate castinguri, se fac liste de aşteptare şi există criterii clare de selecţie.

Pentru a fi asistentă TV nu ai nevoie de foarte multe lucruri. Dacă ai experienţa... nopţilor pierdute în cluburi, dacă eşti frumoasă şi ţi s-a şi confirmat acest lucru, printr-un pictorial sexy sau, cel puţin, printr-un număr de striptis de succes în club şi dacă nu-ţi este greu să pozezi într-o fată prostuţă, atunci îţi spunem că te califici cu succes. De aici şi până la job-urile de catwalk, poza ta pe prima pagină a tabloidelor şi relaţiile de dragoste mediatizate nu mai este decât un pas.

Spuneam mai devreme că realizatorii TV au inventat această meserie, însă corect ar fi să spunem că rating-ul este principalul vinovat. În ziua de astăzi, dacă emisiunea se respectă are cel puţin o asistentă. Mă întreb, oare, cum reuşeau, pe vremuri, Mihaela Rădulescu, Teo Trandafir sau Andreea Marin să scoată rating-uri spectaculoase doar cu microfonul şi cu invitatul? Dacă ar fi să ne ghidăm după ce se întâmplă acum, am putea spune că acest lucru rămâne un mister.

Mihai Morar a iertat-o pe Marina Dina

Să ne amintim câte lacrimi s-au vărsat la finalul sezonului trecut din "Răi da' buni", Antena 2 când blondina asistentă a lui Morar a decis, din motive... medicale, să ia o pauză. S-au făcut declaraţii de dragoste... frăţească de ambele părţi, s-au făcut promisiuni şi s-au depănat amintiri. Pentru câteva luni, Dina a fost înlocuită de Adelina Pestriţu, tocmai ieşită dintr-un scandal de proporţii care, aşa cum se aştepta şi ea, i-a ridicat destul de mult cota. Minunea nu a durat prea mult, pentru că Morar a revenit la prima lui... asistentă.

Dan Capatos, "tatăl" asistentelor rătăcite

Campion la capitolul asistente TV şi scandaluri în care sunt implicate acestea este nimeni altul decât păcătosul de la Antena 1. Vrem să credem că nasul lui de fost jurnalist de investigaţie nu dă greş şi va trece mult timp până să vedem o păruială în direct între Bianca şi noua ei colegă de scăunel, Daniela Crudu. Dan Capatos a făcut o mişcare foarte interesantă în ceea ce priveşte postul de asistentă TV în emisiunea pe care o moderează, chiar săptămâna trecută, când i-a propus Danielei Crudu să facă parte din echipa lui. Aceasta tocmai fusese exclusă din echipa matinalului, din cauza scandalului în care a fost implicată alături de Leo de la Strehaia.

Răzvan şi Dani, în plin casting

După ce au rămas fără asistenta "un pic nebună", aşa cum a numit-o iubitul Mihaelei Rădulescu, cuplul de matinali au şi început casting-ul. Se caută o fată care să nu facă nimic, dar care, totuşi, să facă multe. Noua vecină, aşa cum le place băieţilor să spună, nu trebuie să semene cu cele care au mai trecut prin platoul de la Neatza, nu trebuie să aibă aceleaşi dimensiuni, nu trebuie neapărat să ştie să danseze sau să cânte la harpă. Atunci ce trebuie să facă? Rating....? Numai băieţii ştiu!

Adriana Bahmuţeanu are o relaţie deosebită cu asistentele

Pe unele le jigneşte în direct, iar pe altele le dă afară, tot în direct. Pe vremea în care prezenta o emisiune la Kanal D, soţia lui Silviu Prigoană făcea un adevărat show cu pupezele ei. Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană, dar şi Laurette au simţit pe pielea lor ce înseamnă să o superi pe Bahmuţeanca. Trebuie să recunoaştem, însă, că tinerelele nu au avut nimic de pierdut. Pe fiecare dintre ele le vedem mai tot timpul la televizor şi în ziare, iar asta nu înseamnă decât profit pentru ele.

Lucian Mândruţă, de la ştiri la asistente sexy

Ultimul moderator TV intrat în isteria asistentelor este chiar Lucian Mândruţă. Dacă te întrebi ce se întâmplă cu jurnalistul care, nu demult, prezenta principalul buletin informativ al Antenei 1, îţi spunem că s-ar putea să i se tragă de la scandalul cu amanta. Motivul, ca motivul... Cert este că Mândruţă îşi caută acum asistentă. Moderatorul mărturiseşte că i-a venit această idee după ce a primit un mesaj pe Facebook de la o telespectatoare care i-a mărturisit că şi-ar dori să ocupe acest post. "Mesajul ei m-a pus pe gânduri, nu ştiu ce a făcut-o să creadă că, la show-ul meu, aş avea nevoie de asistentă. Apoi, după ce am reflectat mai bine, m-am hotărât să facem concurs pentru ocuparea acestui post: care dintre tinerele participante mă va convinge că prezenţa ei în platoul show-ului 'Nimic important' este indispensabilă, va fi angajată", a declarat moderatorul în timpul emisiunii