Isterie TV: De la sex pe bani la "prime-time". Vezi cine sunt personajele!

25 Februarie 2012

Toată lumea ştie, dar foarte puţini vorbesc despre asta. Un scurt inventar al showbizului autohton ne aduce sub ochi un adevăr dureros, multe dintre vedetele noastre fac profit din farmecele lor. Câteva dintre vedetele apar non-stop în emisiunile de scandal au fost acuzate că şi-au vândut trupul.  Există o sumedenie de persoane din apropierea lor care au făcut dezvăluiri succesive despre preocupările lor. Ba mai mult decât atât, aceste mărturisiri au fost completate şi de anunţarea sumelor pe care unele dintre ele le-au cerut diverşilor bărbaţi.

Ramona Gabor, "impresariată" de sora Monica

Calea moldovencei a fost deschisă de sora Moni, ea nefiind pusă decât să se tuneze ca să dea bine la... public. După ajustări şi... redecorări, Ramona Gabor a făcut lista de preţuri. Cel mai mare a fost 10.000 de euro, pe care l-a primit de la bulgarul Alexandrov, aspectul acesta fiind dezvăluit de fosta prietenă a Ramonei, Cristina Pană. Pe lângă paturile bărbaţilor, această preocupare i-a deschis Ramonei şi uşile televiziunilor. Multă vreme, bruneta fiind o obişnuită a tabloidelor de la noi. Invitat în emisiunea Agentul VIP, de la Antena 2, Mugur Mihăiescu a fost rugat de moderatorul Brancu să spună ceva despre o serie de domniţe care-i vor apărea în plasmă. Despre Ramona a spus doar: "Ramona Gabor? Doctor horroris causa, hormonis pausa... Ce preţ? Să-mi dea restul!".

Jasmine, dansatoarea din buric cu apucături porno

Blodina ne-a fost prezentată de toate posturile de televiziuni ca fiind o foarte talentată dansatoare din buric. În paralel, fostul ei iubit Leo de la Strehaia a creionat o altă imagine a divei unduitoare. "Când am cunoscut-o, i-am zis 'îmi place de tine, cât mă costă să mergem'?", a mărturisit bărbatul în cadrul emisiunii Cancan TV. Acesta a menţionat că pentru prima noapte cu Jasmine a plătit 1.000 de euro, acesta fiind tariful cerut de ea pe oră.

Pamela de România, recomandată de experienţă şi cunoştinţe

"'Are vechime şi ştie meserie. A lucrat în Italia, Anglia şi în Spania foarte puţin şi numai în hoteluri de lux ca acesta, am dat-o la colegii de acolo să îi facă marketingul şi să o cizeleze că înainte era o ţărancă. Iar acum chiar dacă are prieten, i-a intrat meseria în sânge şi face lucrare bună! Garantat! Ar trebui să o incerci şi tu pentru jumate de preţ, că eşti draguţ şi îmi faci vânzare!', mi-a spus managerul hotelului care era şi "peşte sub acoperire". Intr-un final, am ales-o pe această divă pentru pretul de 500 euro pe noapte – pentru actor", a spus Petre Crăete, un fost iubit al Pamelei de România, duduiţa blondă care zilele trecute s-a bătut cu iubitul în studioul emisiunii Acces direct, de la Antena 1.

Acesta nu este singurul personaj care vorbeşte despre practicile blondei prezentă frecvent în emisiunile TV. De câteva zile, Simona Traşcă a fost implicată într-un scandal sexual, de către două persoane pe care susţine că nu le cunoaşte. Din senin, Marius Baldovin, care se pretinde cântăreţ de muzică populară şi "Ţăranul cu Maserati" o acuză că practică cea mai veche meserie din lume şi susţin că are şi un tarif fix. "Pamela de România" a încercat să se apere, a declarat că aceste acuzaţii sunt aberante şi a ajuns să aibă nu doar altercaţii verbale, ci chiar şi fizice cu Baldovin, în diverse emisiuni TV. Joi noaptea, Simona a defilat pe scena clubului Princess, într-un eveniment de Valentine's Day, în care Mihai Mitoşeru avea rolul de MC, alături de Adelina Pestriţu. Şi pentru că trebuia să aleagă dintre mai multe fete cu care să se căsătorească temporar, Mito a început caterinca: "Simona, te-aş lua acasă, dar n-am bani la mine". El nu s-a oprit aici şi a continuat şi cu alte aluzii pe aceeaşi tema, de genul "Care ar fi tariful?", iar apoi a încercat să o dreagă spunând că el nu prea crede ce se spune. Nu a fost însă suficient, pentru că Simona a luat foc. Mai întâi, deşi coborâse de pe podium, a revenit şi s-a prefăcut, mai în glumă mai în serios, că-l strânge de gât. Scandalul a continuat şi în culise, unde "Pamela de România" s-a dus glonţ la Mitoşeru şi i-a spus: "Eşti un nesimţit! Nu mă aşteptam la aşa ceva, credeam că-mi eşti amic. Nu e frumos ce ai făcut". Ea nu s-a oprit aici şi s-a plâns la organizatori, spunând că nu i se pare normal să fie tratată aşa, anunţă Cancan.

Bianca Drăguşanu, dată în fapt de Adriana Bahmuţeanu

Cine este mai vedetă, decât vedeta Bianca Drăguşanu? Nimeni, mai ales că zilele acestea, deşi nu mai are niciun contract cu vreo televiziune, Bianca Drăguşanu apare în fiecare seară la Cancan TV. Acum, fostul ei iubit, bărbatul pentru care a apărut la "Din dragoste", face dezvăluiri incendiare. Una dintre ele, care vorbeşte de Bianca Drăguşanu la 16 ani, sună cam aşa: "Eu am crezut că e fată cuminte, dar dezamăgirea a fost ca la loto: mi-a zis că e virgină, dar nu era!. Ea era cunoscută în Petroşani sub denumirea de Nikita.". Bomboana de pe tort a fost pusă de Adriana Bahmuţeanu care, invitată la un moment dat la emisiunea Agentul VIP de la Anten 2, a spus: "Bianca Dragusanu vinde foarte bine. Ea merită toţi banii. Am auzit ca tariful Biancai Dragusanu ar fi 5.000 de euro". Fapt confirmat şi de realizatorul emisiunii, Cristian Brancu: "Aşa am auzit şi eu!".

Sexy Brăileanca povesteşte din proprie iniţiativă

În 2010 câştiga pe lună 12.000 de euro într-un bordel din Germania, iar acest lucru a fost mărturisit chiar de ea. Unde? Chiar la TV, ea fiind considerată de moderatori un subiect bun pentru audienţă. Dată fiind situaţia, publicul a fost încântat de nurii blonduţei, mai mult sau mai puţin siliconaţi, săptămâni la rând. Mai mult decât atât, domnişoara a prestat de câteva ori în direct, la Capatos, de dragul invitaţilor şi a audienţei.

Naomi vorbeşte despre meseria "lui" fără mari emoţii

Transexualul Naomi este, poate, cel mai cinstit personaj de acest gen care apare la TV. El/ea vorbeşte despre meseria pe care o practică, dezvăluie preţurile... altora, dar dă şi sfaturi. Ultima apariţie la Cancan TV a fost de-a dreptul năucitoare. "Nimeni nu ştie ce înseamnă să stai undeva departe. Lumea nu ştie. De ce nu spuneţi că Naomi a studiat muzica? Ar trebui să terminăm cu circul. Trebuie să înţelegeţi că recunosc că fac lucrul acesta. Am avut motive întemeiate. Dar voi dovedi că pot să muncesc cinstit", a povestit Naomi.

Acesta a adăugat: "Eu am de întreţinut o familie. Nu accept cerşetoria. Deşi sunt un talent, am vrut să mă retrag în Germania".

Naomi a spus că se ruşinează ce e româncă. "Când vine clientul la mine în cameră, îi zic că vin din Norvegia", a povestit vedeta, care nu a vrut să spună care este tariful ei.

Monica Gabor, de la prostituţie, la vila din Izvorani

Fosta doamnă Columbeanu a avut, probabil, cea mai "extremă" evoluţie. "Am fost vecine în Bacău şi ne-am întâlnit din nou în Bucureşti. Amândouă întreţineam relaţii sexuale pe bani, în acelaşi loc. Pe atunci se întâmpla, în august-septembrie 2004, timp de două săptămâni", declara acum câteva luni Crina, o fostă colegă de branşă cu Monica Gabor. De menţionat este faptul că fosta Scorpie de la Izvorani era pe vremea aceea... minoră.

În plus, Crina a spus şi care erau tarifele percepute de Monica Columbeanu, în schimbul serviciilor sexuale: între 150 şi 200 de lei ora.

"Era 1.500.000 de lei (150) . Sex oral şi normal. Sau 2.000.000 ora (200). Clientul putea da mai mult, dacă voia sado-maso sau fetişuri, dar Mona (n.r. numele de "scenă" al Monicăi Gabor) nu se băga la aşa ceva. De obicei, lua 1.500.000, din care 800.000 rămâneau pe caiet, iar restul ei", a declarat aceasta pentru cotidianul Click.

Daniela Crudu, luată din cluburi de noapte

Daniela Crudu, spre exemplu, la 17 ani îşi făcea, cu acordul tatălui, operaţie de mărire a sânilor. De ce? Ca să poată dansa lasciv şi provocator în baruri, unde câştiga mai mult decât bine. Pe vremea aceea, după cum spune Click Cruduţa câştiga 250 de euro. De aici, până la "Neatza cu Răzvan şi Dani" nu a mai fost decât un pas. Unul mare dacă este să ne luăm după valoarea tarifului de atunci. 10.000 de euro, iar prwţul a fost făcut public de Leo de la Strehaia în timpul scandalului sexual în care a fost implicat acum câteva luni. "Daniela se văita mereu că nu are bani şi nu are maşină şi i-am zis că o să-i iau eu una. Un Mercedes. Şi am lăsat la ea 10.000 de euro, urmând să vin a doua zi cu restul de bani să luăm maşina", a declarat Leo de la Strehaia, în direct la Acces Direct. Ceea ce părea sfârşitul pentru... cariera Danielei Crudu în televiziune, s-a demonstrat a fi, de fapt, un alt început, pentru că bomba sexi a fost mutată, de la micul dejun, la cină, de la Neatza, la show-ul păcătos.