Isterie TV: 6 vedete disperate după publicitate

21 Iulie 2011

Îşi doresc cu ardoare să fie în prim-plan, de când s-au născut şi-au dorit acest lucru şi au acţionat în consecinţă. Acesta este, pe scurt, portretul vedetelor din România care fac tot ce le stă în putinţă ca să se afirme... bine sau nu. Uneori poţi crede că au un aparat de măsurat popularitatea şi când acesta dă semne de scădere, vedeta intră în panică şi mai inventează câte ceva.

Oana Zăvoranu conduce detaşat

Fosta soţie a lui Pepe este genul de vedetă care ar face orice ca să fie în prim-plan. Are o părere extraordinar de bună despre ea şi crede că este dreptul ei să fie pe prima pagină a ziarelor. Dacă acum ceva ani avea motive pentru care să apară în presă, astăzi Zăvoranu îşi hrăneşte imaginea numai cu scandaluri şi acţiuni îndoielnice. Cea mai nouă ispravă marca Oana Zăvoranu sunt binecunoscutele filmueleţe postate pe contul ei de Facebook. Diva s-a filmat în timp ce dansa singură prin casă. Oare se apropie "Dansez pentru tine" şi vrea să demonstreze că şi ea ştie să danseze nu numai Pepe?

Bianca Drăguşanu, orice pentru publicitate

Aceasta este fosta iubită a lui Cătălin Botezatu şi este exemplul clar de femeie care a vrut să fie vedetă. S-a operat, s-a tunat, s-a cuplat cu un individ extrem de popular, l-a înşelat, a suportat consecinţele, şi-a riscat sănătatea, totul pentru popularitate. Bianca Drăguşanu a demonstrat că este cea mai abilă persoană atunci când vine vorba de câştigat atenţia.

Simona Sensual, uite sarcina nu e sarcina

Şi blondina fierbinte stă foarte bine la capitolul: "Inventăm ca să existăm". A făcut spectacol pentru Maharu, a făcut scandal după Maharu, dar până la urmă subiectul acesta nu a mai ţinut. Şi, pentru că nu avea ce să inventeze, s-a dat însărcinată. După câteva săptămâni uite cum pierde ea sarcina care, de fapt, s-a oprit din evoluţie. Pentru că nu a produs prea multe valuri această veste, Simona a făcut sex în parc, cu Maharu', aşa în văzul lumii. Ei bine, atunci a reuşit. Toată presa a scris despre ea.

Adelinei Pestriţu nu-i venea să-l lase pe Vârciu

Imediat după divorţul cu mare scandal, Adelina parcă nu se simţea totalmente stăpână pe picioarele ei. Şi ca să-şi consolideze bine poziţia în showbizz cu multe articole cu ea în prim-plan, Adelina a rămas însărcinată... "extrauterin" cu fostul ei soţ, apoi a avortat, s-a chinuit, a suferit, l-a înjurat şi blestemat. După ce s-au calmat apele, Adelina a venit la televizor şi l-a acceptat din nou în viaţa ei pe Vârciu ca, până la final, să se despartă iar de el.

Nadine vrea să revină

Nadine, fosta componentă a Şcolii Vedeteor, s-a întors în showbizz. Şi cum s-a întors a şi început să povestească cum s-a dus ea în America şi şi-a cumpărat 500 de kilograme de haine, pantofi, spray-uri şi dopuri de urechi. Într-o altă emisiunea ne-a povestit despre copilul ei şi cât este el de important pentru ea. Toate acestea însă, accesorizate cu gesturi şi grimase demne de o duduiţă nouă în showbizz.

Mariana Moculescu, piţipoanca la vârsta a doua

Nu ştiu ce îşi doreşte această doamnă, însă ştiu sigur că nu încearcă să obţină acel ceva pe căi ortodoxe. Se ceartă în direct cu iubitul, îl bate, îl înjură. Se cere la televizor ca să demonstreze ea cât de mult a suferit la braţul domnului Moculescu, cum este ea renegată de fiică şi cum toţi bărbaţii din viaţa ei sunt nişte porci. Apoi apare în pictoriale deocheate. Şi chiar avea toate premisele să fie o doamnă... chiar doamna Moculescu.