Isterie TV: 6 dezmăţate la miez de noapte

17 Septembrie 2011
Sunt considerate vedete, sunt urmărite, sunt hulite, înjurate, jignite şi cu toate astea sunt peste tot, la orice oră şi, mai ales, în orice situaţie. Fac audienţă, iar asta le convine cel mai tare producătorilor TV care, uneori, ajung la mâna lor, a piţipoancelor în goana după audiență.

Privind astfel problema, o să vedem, probabil, din ce în ce mai des sâni în direct, dar nu în exclusivitate, chiloţi, scandaluri sau avorturi spontane. Aceste acţiuni, evident, vor trebui să fie susţinute de personaje care există de ceva timp în peisajului media de la noi. Nu este zi să nu le vedem la TV, de fiecare dată cu alt subiect, chiar dacă ele, în esenţă, nu fac nimic.

Daniela Crudu, responsabilă cu moda

Rolul ei în emisiunea un Show Păcătos este, evident, să facă rating, să îndulcească puţin peisajul în care pionii importanţi, în aparenţă, sunt doi bărbaţi. Şi cum ar putea să facă ea acest lucru, dacă nu dezbrăcându-se. Într-o seară ”este pusă capră” de Stoian şi i se văd chiloţii, iar în alta ne povesteşte care sunt noile trenduri în modă, nu înainte, însă, de a ne arăta sânii. "Acum aşa se poartă sacourile şi un pic suflecate, ca să dea alură sport", a spus Daniela Crudu, în momentul în care colegii ei au remarcat decolteul extrem de generos, care se termina la buric. Practic, bruneta nu avea pe ea decât un sacou şi o fustă neagră, mulată şi scurtă.

Bianca Drăguşanu, responsabilă cu leşinurile şi iubiţii

Bianca Drăguşanu, care este din ce în ce mai transformată din punct de vedere fizic, are rolul de a creiona telenovela vieţii ei. Astăzi povesteşte cât de mult îl iubeşte pe Cătălin Botezatu, pentru ca mâine să fie văzută, întâmplător, cu Adrian Cristea în parc. Astăzi îl face pe Cristea beţiv sau lacheu, pentru ca mâine să spună că nu poate să doarmă fără el şi că doar ce i-a acceptat cererea în căsătorie. Printre aceste episoade, Bianca Drăguşanu mai leşină puţin, în direct, sau mai acuză că i-a fost spart dintele cu uşa sau, mai rău, cu un vraf de reviste.

Oana Zăvoranu, responsabilă cu războaiele şi dansul

Fosta soţie a lui Pepe este războinică. Ea are sau inventează conflicte cu oricine, fie că vorbim despre fostul soţ, mama, ziarele, Oana Roman şi mai nou, Facebook-ul. Trei zile consecutiv, Querida a venit în show-ul păcătos de la Antena 1 ca să povestească cum stă treaba cu Oana Roman, pe care nu o dată a făcut-o pateuţ sau grăsună, să povestească de ce este în război direct cu Facebook-ul, să se supună detectorului de minciuni şi să demonstreze cât este ea de talentală la dans. Oana Zăvoranu poate să câştige oricând premiul "Omul orchestră". Face orice, dar de fapt nimic.
Iată ce-i transmite Oanei Roman, în direct, de la Capatos din emisiune: "Ia vino tu balenuţă mică să ne arăţi cum e cu dansul. Ea e Onuca Pateuţ. Ea gustă, nu mănâncă, 2-3 platouri, de poftă aşa. De-aia a făcut caşcavalul ăla la călcâie, cred că de la atâta dansat. Eu sunt foarte nepricepută la dans, că de-aia am mii de like-uri pe Facebook. Eu o rog să îndrăznească să facă un dans, sper s-o încapă ecranul, trebuie să mai râdem şi noi. Dar gogoaşa înfuriată are timp să-l lase pe Pepe să respire? Dacă se întâlneşte cu vreuna noaptea? Oana, pe la 60-70 de ani, când el cred că va fi impotent, o să mâncaţi împreună seminţe. Speranţa moare ultima".

Pamela de România, profa' de sex nocturn

Simona Traşcă, o altă blondă care a devenit cunoscută pentru nimic, are întotdeauna ceva de mărturisit, fie că este sau nu întrebată. Ba ne povesteşte cum a fost ea violată, ba ne spune că timp de trei luni s-a iubit cu... duşul. Asta după ce a fost părăsită mişeleşte de Liviu Vârciu cu care a avut o relaţie lungă, cât două partide de sex. "O singură dată a venit la mine acasă şi a doua oară m-a sunat că este disperată că nu a sunat-o cineva, să nu mă facă să dau nume. Dacă de două ori înseamnă o relaţie, atunci eu nu mai am ce să mai spun...", a declarat Vârciu la "Un show păcătos".

Mariana Moculescu, mama piţipoancelor

Dacă la 20 de ani a făcut un copil cu un "boşorog", aşa cum singură a mărturisit, acum, la 40 şi ceva, Marianei Moculescu i-a venit rândul să se distreze. Şi o face în stilul ei caracteristic. Ba un sex oral pe prima pagină de tabloid, ba un scandal de proporţii cu iubitul Cristi, ba o zi la piscină cu un alt iubit pe care nici nu-l cunoaşte sau o mărturisire... cutremurătoare despre tinereţea ei. "Atunci când m-a dezvirginat Moculescu am simţit că îmi ard creierii".

Simona Sensual, experimentată în sex în aer liber

Ba că este la mare, ba că este în parcurile Capitalei, ba pe terasa lui Maharu', Simonei nu-i displace să cadă la pat. La patul lui? Aici, lucrurile sunt simple, pentru că există numai unul, al lui Maharu'. Întrebată cum stă treaba cu această pasiune... aerisită, Simona este sinceră: "Fac ce vreau, nu dau socoteală nimănui!".